2777
2789
عنوان

بددهني خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست
نه يبارم بي احترامي نكرده اخه بابام هواي دامادشو داره خونه ما كسي اونو اذيت نميكنه رابطشون خوبه مث پ ...

صد در صد شوهرت هم خیلی خوبه.چون دیدم پدر زن که خیلی خوبه اما دامادش مثل سگ میمونه ازبس بد هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي واي منم پيش شوهرم بارها جد ورابادش رو به رگبار بستم و كوچكترين بديهاشون رو خيلي بزرگ جلوه دادم ولي همسرم اصلا جواب نداده و خنديده و سرش رو تكون داده!!!  ولي اون خيلي خوش اخلاق و اصلا پشتر سر خانواده ام تا حالا يه بار هم فحش نداده،  بد دهن نيست و صبوره

من سكوت ميكنم دهنمو باز كنم تر ميزنم ب هيكلش

والا همسر خوبی داری خواهرشوهرم بهم گفت اشغال ب شوهرم گفتم گفت تقصیر خودت بوده لابد گفتم نرو خونشون گفت بخاطر تو قیدشونا بزنم ینی عمرا😒🥲

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
صد در صد شوهرت هم خیلی خوبه.چون دیدم پدر زن که خیلی خوبه اما دامادش مثل سگ میمونه ازبس بد هست 

نه تو همه چيز با بابام مشورت ميكنه حرفاشونو ب منم نميگن بابام ميگه پسرمه اونم بابا بابا ميكنه 

بايد دور شه مادرش ازمون 

فکر کن مادر خودته.مادر خودت هم باشه همین رفتارم میکنی.؟یا اگه برعکس شوهر تو با مادرت همچین رفتاری کنه همینقدر خونسردی؟؟میدونم مادر شوهرا معمولا کرم میریزن اما به خاطر خوبی های شوهرت هم که شده حرمت نگه دار

نه تو همه چيز با بابام مشورت ميكنه حرفاشونو ب منم نميگن بابام ميگه پسرمه اونم بابا بابا ميكنه 

پس قدرشو بدون .همچین شوهر و دامادی کم پیدا میشه.همین بابای من به دامادمون خونه داده،اونوقت هروقت بابامو میبینه سلام نمیکنه

والا همسر خوبی داری خواهرشوهرم بهم گفت اشغال ب شوهرم گفتم گفت تقصیر خودت بوده لابد گفتم نرو خونشون گ ...

خواهر شوهر من يبار بهم توهين كرد تر زدم ب هيكلش گفتم برو ب ج ند گ ي ت برس تو تورو چه ب اين حرفا

شما باشين عصبي نميشين؟من ي دختر امروزي مادر شوهرم برا من قانون ميذاره موهات از پشت بيرون نباشه مانتوت كوتاهه دختر خودش شلوار زاپ دار ميپوشه زانوهاش بيرون اخه ب تو چه منم تو روش گفتم منو روز اول اينجوري ديدين تو خاستگاري

خواهر شوهر من يبار بهم توهين كرد تر زدم ب هيكلش گفتم برو ب ج ند گ ي ت برس تو تورو چه ب اين حرفا

منم چیزی میگم جوابشونا میدم ولی شوهرم پشت اونا در میاد 💔

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟