2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیمونه برنجو بشور بزار تو قابلمه خیلی کوچیک نمکو روغن بریز بزار بپزه

ابشم انداره یه بند انگشت باشه چون هر برنجی فرق داره این مقدار اوکی تره

بعد که ابش کشیده شد زیرشو کم کن دم کنی بزار درش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ی لیوان برنج بریز قابلمه بشور بزار یکم بمونه من کلا نمیزارم بمونه بیخوده اخه ک چی 

اون تایم ک گزاشی خیس بخوره بعد برشدار توش اب جوش بریز خیلی بریز بعد نمک بزن ی قاش چایخوری بزار بپزه نگاهش کن نرم ک شد ابشو خالی کن بعد بزار رو گاز دم بکشه شعله کن کن

یک و نیم پیمونه برنج بریز. بشور با اب ولرم. لندازه یه بند انگشت اشاره اب بمونه رو برنج. بهش کمی نمک بزن بزار رو حرارت.

وقتی قل قل کرد درشو نیمه باز بزار و زیرشو خیییلی کن.. ابش خشک شد. روعن بریز و درشو کامل ببند. برنجتم مدل کوه کن وسط.. الان شروع کنی ۳۰ دقیقه دیکه امادس

یه پیمونه برنجو بشور بزار تو قابلمه خیلی کوچیک نمکو روغن بریز بزار بپزه ابشم انداره یه بند انگشت با ...

دمکنی برنجو شفته نمیکنه؟مادرشوهرم همیشه برنجاشو زیاد میجوشونه برنجا حسابی باد میکنن بعد ک میخواد بزاره دم بکشن دمکنی می‌زاره در نظر من اینجوری ک برنج بیشتر خمیرمانند میشه اما اون میگه دمکنی نمیزاره از در قابلمه آب بخار بریزه رو برنجا!!!

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دمکنی برنجو شفته نمیکنه؟مادرشوهرم همیشه برنجاشو زیاد میجوشونه برنجا حسابی باد میکنن بعد ک میخواد بزا ...

نه اصلا شفته نمیکنه فقط زودتر دم میکشه

شفته شدن برنج بخاطر اب زیاده

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی