2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهم یه قرص داد خیلی خوب بود. اسمش رو سعی میکنم به یاد بیارم و بهت بگم. 

تاول هارو با ناخن نکن. 

من یه هفته حموم نرفتم😅، واقعا دوران بدی بود. ولی گذشت، خوشحالم که دیگه نمیگیرم. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

حمام نرو، جدی میگم🥲🥲🥲🥲🥲. 

تاول که ایجاد میشه، گوشت زیر تاول از بین میره، هم اینکه تاول به گوشت سالم زیرش چسبیده هست. 

وقتی بری حموم تاول نرم میشه، و در حالی که گوشت زیر تاول هنوز ترمیم نشده تاول جدا میشه و میفته، درسته خارش از بین میره، ولی جای تاول گود میشه و باقی میمونه و خوب نمیشه. یکم تحمل کن. خیلی سخته خصوصا ممکنه خوابت نبره از خارش زیاد، ولی خودت رو سرگرم کن. با دستمال مربوط بدنت رو خیلی آروم تمیز کن. 

پماد برای خارش سعی کن نمادی بگیری که حالت وازلین داشته باشه، یعنی ماده ی داخل تیوپ پماد شفاف باشه، چون شبیه کرم به پوست مالیده میشه و به خاطر چرب بودنش زودی جذب میشه. 

من کالاندولا گرفتم ولی اصلا راضی نبودم چون حالت وازلینی نداشت و پماد خمیر صورتی رنگ و کدری بود که وقتی میزدم به صورتم جذب نمیشد و روی صورت میموند و چون به خاطر داشتن تاول روی صورتم نمیتونستم صورتم رو بشورم پماد مدت طولانی روی صورتم بود و به پوستم آسیب زد. 

مگاکورت پماد رفع خارش هست، ببین اگه دکتر میگه ضرر نداره، مگاکورت بگیر. 

حمام نرو، جدی میگم🥲🥲🥲🥲🥲.  تاول که ایجاد میشه، گوشت زیر تاول از بین میره، هم اینکه تاول به ...

مرسی عزیزم یعنی تا وقتی تاولا خوب نشدن نمیشه حمام رفت و صورت رو شست؟رو تاولا لیف نکشیم نمیشه؟😞😞😞شما چه غذا هایی مصرف کردین؟

مرسی عزیزم یعنی تا وقتی تاولا خوب نشدن نمیشه حمام رفت و صورت رو شست؟رو تاولا لیف نکشیم نمیشه؟😞😞😞ش ...

نه لیف نکشیاااااا😐، میخوای بعد خوب شدن آب له مرغون صورتت شبیه سطح مره ی ماه پر از چاله چوله بشه؟! 

خیر دلبندم😅حموم نرو.آب برای تاول خوب نیست. 

من صورتم رو با دستمال مرطوب تمیز می کردم، ولی حتی دستمال مرطوب رو روی تاول ها نمیکشیدم،فقط سطح بدون تاول پوستم رو تمیز میکردم. 

من نکشیدم لیف و...، حموم هم نرفتم، پشیمون هم نیستم واقعا، چون خالم تقریبا با من مریض سد و حموم رفت، خارش بدنش کمی کمتر شد ولی جای تاول ها باقی مونده. 

غذا هم تا جااااااییییی ممکن گرمی نخوردم، نه اینکه اصلا نخوردم. ولی اکثرا مواقع نون و پنیر و هندوانه میخوردم 😅، صبحونه ناهار شام. 

هم اینکه توی گلوم و دهانم خصوصا لثه هام هم تاول زده بود، بلعیدن غذاها آزارم میداد. برای همین تقریبا یک هفته روزی یه وعده نون و پنیر و هندوانه دو وعده هم آب میوه و چوب شور و ویفر😅😅😅😅. 

شکلات، بادمجون و سیب زمینی نخوردم. ادویه جات هم نخوردم. 

یه بار هم نون و آش خوردم چون دیگه داشتم رد میدادم از بی غذایی. 

رعایت غذایی خوبه توی این دوران. ولی دیگه خودت رو محروم هم نکن. 

بستنی هم خوبه. 

ژله. 

میوه های خنک. 

مایعات فرااااوووننن؛ آب، هم اینکه من از عطاری عرقیات با طبع سرد و خنک گرفته بودم و در کنار آب اونارو هم مصرف میکردم. 

منم فکر میکردم یه هفته اول چقدر قراره برام سخت و دیر بگذره... ولی گذشت و زمانی که تاول هام دیگه خارش نداشتن ازینکه اون یه هفته رو رعایت کرده بودم و تحمل کرده بودم خیلی خوشحال بودم. 

مرسی عزیزم یعنی تا وقتی تاولا خوب نشدن نمیشه حمام رفت و صورت رو شست؟رو تاولا لیف نکشیم نمیشه؟😞😞😞ش ...

اسم قرصی که گرفته بودم آسیکلوویر بود. 

بدون تجویز نگیرید. حتما با مشورت دکتر. حموم هم نرو. درسته سر آدم توی یه هفته چرب میشه، ولی اگه مدام لباس عوض کنی و بدنت رو با دستمال مرطوب تمیز کنی میشه اون یه هفته رو تحمل کرد. بهتر از اینه که صورت و بدنت پر از چاله چوله بشه. 

چند تا تاپیک از دوران آبله مرغونم دارم😅. 

تاریخ تاپیک ها برای فروردین ماه همین امسال هست، بعد از عید. 

بهشون سر بزن شاید چیزی پیدا شد که کمک کننده باشه برات.