2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت تو عمرم ارایش نکردم و فقط گهگاهی یه رژ میزنم و این مهترین دلیل برای صاف و بی لکه بودن پوستمه 

ضد افتاب میزنم بیرون و شبا با فوم صورتم و میشورم و بعدشم ابرسان میزنم 

بعضی روزا هم که حوصله داشته باشم پوست خیار و نیم ساعت میزارم رو پوستم و بعدش از اون ماسک اماده ها هس یه ربع میزارم رو صورتم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

روتین شبم=میسلار واتر درماتیپیک؛ژل شستشو صورت دکترتونا؛سرم نیاسینامید اوردینری؛آبرسان درماتیپیک و بالم لب وازلین

روتین صبح=فوم زردچوبه نوتروژینا؛ابرسان درماتیپیک؛ضدافتاب درماتیپیک؛بالم لب

و دو سه بار در هفته تونر نوتروژینا یا کرم لایه بردار ۱۰درصد درماتیپیک

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یعنی اصلا آرایش نمیکنی که بخوای پاک کنی؟یا با آرایش میخوابی؟😂

🤣

شده با ارایشم بخوابم گاها ..اما اگر شست و شوی صورت هم منظورته چند سالیه با فیس واش سینره می شورم راضیم ...فقط دوستان اگر یه مارک خوب کرم مرطوب کننده بهم معرفی کنند ممنون میشم ....بعد شستن بزنم ..فاقد چربی باشه لطفا ...همین برای من کفایت میکنه😉

من خودم اول با دستمال مرطوب ارایش پاک کن یه دور صورتم پاک میکنم،بعدم شامپو بچه فیروزه میزنم رو فیس واشم صورتمو دورانی میشورم بعدم آبکشی میکنم بعدم با پنبه به همه صورتم گلاب میزنم بعدم آخر ابرسان میزنم ،اگرم حوصله داشته باشم ماسک های ورقه ای استفاده میکنم خیلی خوبن

روتین شبم=میسلار واتر درماتیپیک؛ژل شستشو صورت دکترتونا؛سرم نیاسینامید اوردینری؛آبرسان درماتیپیک و با ...

احسنت ...تاثیری هم  از این مراقبت ها دیدین عزیزم؟پوستتون اوکی هست؟

دوستان

مقداری ترنجبین رو داخل یک لیوان اابجوش بریزید و درشو یزارید تا دم بکشه، بعد از صافی رد کنید و بزارید مواد اضافی. توشته نشین بشه، بعد دو ساعت بازم از صافی رد کنید و

صبحا ناشتا بخورید، حتی. یک قلوپ هم کفایت میکنه

در کنارش، خاکشیر و تخم شربتی را ههم همینجوری دم کنید و بزارید یخچال و ناشتا بخورید با ترنجبین، خاکشیر باید اولش دم بکشه وگرنه خواص درمانی نداره... 

کبد که درمان بشه پوست هم شفاف و بدون جوش میشه و ترنجبین معرکست برای پوست 

دیگ به کرمی هم نیاز نخواهید داشت

ماالجبن هم عالیه برای پوست، اب پنیر طبیعی با نمک دریا منظورمه

پوستتون چربه یا خشک؟ چه آبرسانی استفاده میکنین؟

متعادله نه خشکه نه چرب برای همین فوم استفاده میکنم 

اسم ابرسانم pharmaceris

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
🤣 شده با ارایشم بخوابم گاها ..اما اگر شست و شوی صورت هم منظورته چند سالیه با فیس واش سینره می شورم ...

راسن خیلی خوبه البته اگر پوستت خیلی زیاد چربه خوب نیست ،من مدتی هست خودم از ابرسان های ایرانی استفاده میکنم پوستم هم چربه راضیم هستم