ما طبقه پایین مادرشوهرمیم پسرم ۶ سالشه صبح ها زود بیدار میشه گفت میشه برم خونه مادر بازی کنم گفتم برو ولی زودی بیا صبحانه بخوریم اوده خونمون میگه مامان ی فیلمی دیدم دو نفر لخت لخت بودن خصوصیاشونم معلوم بود اصلااا حالم بد شد گفتم کجا دیدی مامان گفت تلویزیون مادر داشت نشون میداد گفتم مادر گجا بود. گفت نگاه میکرد پدر بزرگم خواب بود )مادر شوهرم جوونه(واااای خاک تو سر سلیطش کنن من الان این سم چجوری از روح بچه ام جدا کنم من نمیدونستم چی باید بهش بگم
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه هیچمادر بزرگی اینقدر بی عقل نیست که جلو بچه شش ساله که میتونه لوش بده فیلم ببینه😑
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بابا من الان بشینم از اون سلیطه بگم بگو بچمم چیکار کنم
گلم ببرش مشاور کودکان
ما اینجا سر رشته نداریم که
ایشون باهاش حرف میزنه بهت تکنیک میده
دیگه ام تنهایی نزار بره خونشون
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨