2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 136 پست
سلام پناه جان خوبی گلم عزیزم راستی نامزدت حالش خوب شد رفتی پیشش؟

سلام عزیزم تو خوبی

بجز اون روز ک تو تاپیک پربازدیده نوشتم منظورته؟؟

قرار بود فردا باش برم مطب ک مامانم نمیزاره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسافررتتتت🥲 کجا میخوای بری؟

شمالم می ریم مشهد

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
https://www.s4.topseda.ir/94/music/4/25/Morteza Sarmadi - Delam Gerefteh.mp3

مرسی💔🖤💔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

شوهرم رفت سر کار منم بیدار شدم فعلا تو گوشی میگردم بعد برم بکپم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
من حافظ گرفتم از فکر و خیال  انگار نصف شبی سرش خلوته درست جواب میده خخخخ  بیا ببین تاپیک ...

حافظ تارو رنگی همیشه درست در میاد

دوساله همش واقعیتو میگه بهم🥲😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
واقعا نمیدونم از وقتی اومدم اینجا اینطوری شدم سردمم هست یکم

کجا زندگی میکنی سردته؟😳

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
بیخابی ترس استرس سردرد دلتنگی.. 

دلتنگ کی هستی؟

من دلتنگ دوستمم ی ماهه بیخبرم

عمل قلب باز کرده سی سی یوعه انقدر ک دلم براش تنگ شده نمیدونم چیکارکنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
من گرسنمه حال ندارم چیزی بخورم یسره بیدارم میخوابم تا سه

اشتباه میکنی

پاشو صبحوونه بخور ببین چه خواب خوبی داری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...