2777
2789
عنوان

حالم ازهمچی بهم میخوره ازاین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست

@archive_ostad_shojae

اینم کانال آرشیو مباحث قبله

برای دسترسی راحت تر 

امیدوارم به دردت بخوره. من زندگیم به دو قسمت تقسیم میشه

قبل وبعد از آشنایی با آقای شجاعی... خیلی مدیونشم

برات یه روح پر از آرااامش آرزو میکنم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری ‌ و خانوادت تا حدی آدمای خوبین . طلاق بگیر .

برنامه رو به هم بزن 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من شوهرم طوری که میخوام نیس خوشنیستم الان باهم لج وقهریم دیگه دوستندارم برم طرفش ازخودش وشرایط زندگی ...

پیگیر صحبت های آقای شجاعی باش حتما کمکت می کنه

من اوایل تو خونه می ذاشتم خودم گوش بدم، همسرم هم خوشش اومد، الان دائم تو ماشینش گوش میده. برای هر دومون خوب بوده

اگه بچه نداری ‌ و خانوادت تا حدی آدمای خوبین . طلاق بگیر . برنامه رو به هم بزن 😑

بچه دارم وازشرایط بدتوخونوادم فرارکردم مثلاشوهرکردم اونم گوه نه راه پس نه پیش🤦‍♀️واینگونه نجمه به فنامیرود😅😀

بچه دارم وازشرایط بدتوخونوادم فرارکردم مثلاشوهرکردم اونم گوه نه راه پس نه پیش🤦‍♀️واینگونه نجمه به ف ...

حالا بی خیال .

زندگیای اکثر مردم همینه . ناراضی ان . یعنی واقعا حق هم دارن ناراضی باشن .‌ آدم شاد و خوشبخت خیلی کمه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پیگیر صحبت های آقای شجاعی باش حتما کمکت می کنه من اوایل تو خونه می ذاشتم خودم گوش بدم، همسرم هم ...

باش گلی.ولی ازاین حرفازیادگوش کردم هیچ ب هیچ

تابرنامه اساسی خدانباشه...

حالا بی خیال . زندگیای اکثر مردم همینه . ناراضی ان . یعنی واقعا حق هم دارن ناراضی باشن .‌ آدم شاد و ...

جالب اینه نمازهم میخونیم خداخدامونم به راه...ینی ج.ن د ه خرابابهترمازندگی دارن

خداهم نشسته بالانگامیکنه قربونش برم...یه حرکت قشنگیم بیاخب😅😄

مشکلات باعثش تصمیمای خود آدمن . خودت انتخاب کردی شوهرتو . گردن خدا ننداز

انتخابم ازرواجباربود نمیشدبهترمیورد؟منکه مجبوربودم ازخونه بابام برم خودش اینواوردسرراهم

انتخابم ازرواجباربود نمیشدبهترمیورد؟منکه مجبوربودم ازخونه بابام برم خودش اینواوردسرراهم

ربطی نداره عزیزم . منم خونوادم بدن پدرم معتاد بود ( الان ترک کرده ) فحش رکیک بهم میداد .

ولی تا الان که ۲۹ سالمه خواستگار راه ندادم و میخوام همیشه مجرد باشم .

انتخاب ها مسئولش خود آدمن . آدم دست خودشه

تاپیکاتو خوندم هنوز طلاق نگرفته دنبال ازدواج سومی . عزیزم خوشبختی خونه ی شوهر نیست . خوشبختی تو دل آدمه . تو فکر آدمه . انقدر با زندگیت ریسک نکن 

ربطی نداره عزیزم . منم خونوادم بدن پدرم معتاد بود ( الان ترک کرده ) فحش رکیک بهم میداد . ولی تا الا ...

توتوخونه دشمن نداری که هرطرف علیهت حرف بزنه نیش بزنه نتونی راحت باشی من دقت بده بات لج باشه ونتونی کاری کنی همیشه بایدکوتاه بیای چون تورومیبینن و و و