2777
2789

چند سالته؟ اول هدف رو مشهص کن

سابقه ورزشی داری؟؟؟ 

چند ساله ورزش میکنی؟ چه ورزشی

هدفت دقیقا لاغریه یا قهرمانی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چند سالته؟ اول هدف رو مشهص کن سابقه ورزشی داری؟؟؟  چند ساله ورزش میکنی؟ چه ورزشی هدفت دقیقا ...

من ۳۰ سالمه،خیلی دوس دارم این ورزش رو به صورت حرفه ای دنبال کنم ولی متاسفانه شهرمون کوچیکه و امکانات خیلی کمی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ سالمه،خیلی دوس دارم این ورزش رو به صورت حرفه ای دنبال کنم ولی متاسفانه شهرمون کوچیکه و امکانات ...

حرفه ای نمیتونی بری

لاغرتم نمیکنه 

لاغری فقط بستگی به تغذیه داره

برای علاقه برو

گیرم موفق بشی و چند سالتوش پیشرفت کنی(که خیلی سرعت پیشرفت تو سن شما کند هست) میرین تو تیم پیشکسوتات

متولید ۶۸ تو تیم پیشکسواتن هستن

و اینقد افراد ماهری داریم که از کودکی ورزش کردن مه قطعا سی سالگی بهتره برای سلامت و ظاهر و خوش اندامی یه ورزشیو انتخاب کنین

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

حرفه ای نمیتونی بری لاغرتم نمیکنه  لاغری فقط بستگی به تغذیه داره برای علاقه برو کیرک موفق ب ...

مممنونم برای راهنمایی تون.به هر حال امید زیادی هم نداشتم برای ورزش حرفه ای به خاطر کمبود امکانات 

مممنونم برای راهنمایی تون.به هر حال امید زیادی هم نداشتم برای ورزش حرفه ای به خاطر کمبود امکانات&nbs ...

برو بدنسازی استقامتی مقاومتی

هرروز خوش هیکل تر شو

به تغذیه ت برس

هدفتم لاغری نباشه ادامه دار ببینش

برو بدنسازی استقامتی مقاومتی هرروز خوش هیکل تر شو به تغذیه ت برس هدفتم لاغری نباشه ادامه دار ببین ...

راستشو بخواید زیاد علاقه ای به بدنسازی ندارم ولی وقتی بدمینتون بازی میکنم عشق میکنم،دوس دارم چندین ساعت بدمینتون بازی کنم و خسته نمیشم

راستشو بخواید زیاد علاقه ای به بدنسازی ندارم ولی وقتی بدمینتون بازی میکنم عشق میکنم،دوس دارم چندین س ...

از روی علاقه برو کلاس بدمینتون 

بازم‌خوبه

برو بدنسازی استقامتی مقاومتی هرروز خوش هیکل تر شو به تغذیه ت برس هدفتم لاغری نباشه ادامه دار ببین ...

خانم مربی لطفا بگید چه ورزشی برم که فقط شکمم کوچیک بشه ورونهام پدر نهایت جووون بمونم اصلا پیری دوست ندارم 

آخه از ۴۰ سالگی کم کم قد کوتاهتر میشه ممنون

خانم مربی لطفا بگید چه ورزشی برم که فقط شکمم کوچیک بشه ورونهام پدر نهایت جووون بمونم اصلا پیری دوست ...

چربی سوزی موضعی نداریم

هرکس هم میگه دروغ محضه

هر ورزشی بکنی مثلا هزاران دراز و نشست بری و.... فقط عضلات شممت رو قوی میکنی و شکل میدی

چربیها و بزرگی سر جاشه

برای لاغری باید چربی سوزی کنی یا رژیم بگیری

اولین جاهایی هم که آب میشن جاهایی هستن که چربی زیاد دارن مث صورت و باسن و...

پس هیچ ورزشی که مختص کوچک کردن یک ناحیه باشه وجود نداره

بهترین حالتش اینه که رژیم خوب بگیری و در کنارش ورزش فول بادی یا تمام بدن بکنی بعد در آخرم اختصاصی چند تا شکم فقط صرفا برای تقویت عضلات شکمی

خانم مربی لطفا بگید چه ورزشی برم که فقط شکمم کوچیک بشه ورونهام پدر نهایت جووون بمونم اصلا پیری دوست ...

اگه به کل بدن و تغذیه برسی جوون می مونی