2777
2789
عنوان

خواهشا کمک بدین

74 بازدید | 5 پست

ما توی دوره اشنایی هستیم البته طولانی شده 

حرف بدی زده بهم شرایط بدی دلشت یه روز نخوابیده بود ولی گفت دو زار قیافه نداری چند بار خواست درستش کنه ....ولی دلم میخواد بهم بزنم ....اخلاق خوب زیاد داذه اهل عذر خواهی اهل محبت ولی توی عصبانیت حرفایی میزنه 

خودمم شده بد حرف بزنم باهاش 

ولی چند بار بد دلم شکونده 

بریم مشاور و اینا یعنی اوضاع بهتر میشه ؟یا تا اخر دل میشکنه ؟

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

در زندگی دعوا و برخی رفتار ها از روی عصبی بودن وجود دارد.

اما مهم ترین انتخاب درست فرد زندگی است . و زندگی شوخی بردار نیست باید دقت کرد.

اما در زندگی همه این روز ها دعوا و رفتار های بد وجود دارد تقریبا طبیعی است .

شما باید تصمیم بگیرید شما اون رو می شناسید ودست کم شناختی از او دارید که واقعا انسانی خوب و وفادار است یا نه؟

اما اگر واقعا هم رو دوست دارید و روابط جدی دارید بهترین راه مراجعه به یک روانشناش است تاکمک بهتری در شناخت و درک همدیگر داشته بکند .

اینگونه هم می توانید تصمیم درستی بگیرید.

سلام  در زندگی دعوا و برخی رفتار ها از روی عصبی بودن وجود دارد. اما مهم ترین انتخاب درست فرد ...

عادت به تیکه انداختن داره من خیلی کوتاه ایی کردم اون از هر فرصتی برای محبت استفاده میکنه ولی یه وقتا متاسفانه از کوره در میره حرفای میزنه که میرنج مثلا وقتی میگم کات کنیم فکر میکنه پای کس دیگه وسطه

پیش مشاور برین  ولی آدم خسته بودنی بد آب و روغن قاطی می‌کنه منم اینطوری بودنی ی حرفی میزنم پشی ...

خودمم تند میشم ولی این که به دوزار قیافه نداری یا تهمتی چیزی بزنه به پاکی ادم زور داره هضمش اگه داد زده بود سا حتی حرف نامریوط بهتر بود تا این حرفا