2777
2789

سلام من دیشب خواب دیدم ک برامون مهمون امده بود و منو مادرم داشتیم از کوچه ای رد میشدیم و مادرم باهام صحلت میکرد یهو وسط حرف زدنش قلبشو گرفت و بیهوش شد یعنی یجورایی ایست قلبی کرد من بغلش کردم و داد زدم برا کمک و گریه میکردم با خودم میگفتم بیکس شدم و کسایی ک اونجا بودن نگاه کردن ولی کمکی نکردن بعد با خودم گفتم چرا باید دست رو دست بزارم بزار خودم تلاشمو بکنم پاشدم احیای قلبی انجام داد تنفس دهان ب دهان دادم و مامانم خوب شد بهوش امد ولی باز ترس اینو داشتم ک دوباره اینطور نشه از دستش بدم از همه کمک میخواستم ولی کسی توجه نمیکرد حتی از رفیق نامزد سابقمم کمک خواستم و اون کمک کرد فقط

بعدش ی خواب دیگم دیدم ک تو جایی داشتم با ی دختره ای بحث میکردم و اون دختره منو خیلی اذیت کرده بود و منم داشتم باهاش بحث میکردم بعد از اونجا خارج شدم با چن نفر از دختر دیدم دخترا میرن سمت پسرا من دوری کردم و یجورایی فرار میکردم و چن مرد هم دنبالم بودن من رفتم جایی ک اشنا بود از ی پسر نوجونی پرسیدم بنظرت چیکار کنم کجا برم  گفت اون دختر جنگ انداخته بخاطر حرفای تو برو خونه پدرت دوتا پسرم اونجا بودن ک یکش خواب بود از یکش درخواست کمک کردم ک با من همراه باشد برم خونمون و اون قبول کرد و امد و دستش ی تفگ بزرگیم برداشته بود و من فکر کنم شلیک  هوایی هم کردم  حس میکردم اون نامزد سابقمه ولی اصلا ن شباعتی داشت ن چیزی فقط لحظه ای حس کردم بعد رفتم دوتا مرد تو حیاط نشسته بودن و چن نفر دیگ ام بودن یکی از اون مردا بهم گفت این پدرته و  امده داره چاقو تیز میکنه برا قربونی رفتم خونه دیدم ی پسر بچه ای  ک بچه من بود رو دوچرخه کوچیکی نشسته رفتم بغلش کردم و دیدم سالمه و رفتم سمت دیگ دیدم ی زنی نشسته و مادرم بود ولی اصلا شباهتی ب مادر واقعیم نداشت

و اینکه من مجرد هستم و دخترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفت سال پر برکت در پیش دارید  

اخه عزیزمن همه خوابا که معنی ندارن تعبیر خوابم معنی درستی نداره مگر در یک درصد مواقع

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶