2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید درمورد مامانمه

2216 بازدید | 122 پست

بچه ها مامانم تو به رستوران کار میکیر که یکی از کارگراش اهوازی بود خلاصه دختر نداشت و منو به چشم دخترش میدید بهم میگفت دخترم 

منم پنچ شنبه ها یا جمعه میرفتم رستورانشون پیششون خیلی همه صمیمی بودیم 

تا اینکه من متوجه شدم مامانم و این اقا خیلی باهم صمیمین خیلیی زیاد 

مثلا میرفتم تو گوشی مامانم تا باهم سلفی گرفتن و اینا 

من خودم به هر اب و اتیشی زدم تا مامانم دیگه نره اونجا ولی موفق نشدم و مامانم میرفت 

تا مامانم پیشش چغلی منو کرده گفته که من فتنه میکنم پیش بابام نمیزارم مامانم بره اونجا سر کار 

اون اقا هم بهم پیام داد که خیلی کثافت و پست هستی که همچین فتنه میکنی و کلی بهم فوش داد 

منم گریم گرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرفتی زشت بهم زد 

من پیاماشو به مامانم نشون دادم 

انتظار داشتم مامانم دیگه نره اونجا یا با اون اقا دیگه حرف نزنه ولی فایده نداشت 

هر شب میددیم چت میکنن 

چتاشون معمولی بود اما تا من میرفتم مامانم گوشیشو قایم میکرد

بگو شما هم خیلی بی‌شعور هستید تو مسائل خانوادگی ما اظهار نظر میکنید هرچی هست بین من و مامانمه شما چه کاره اید؟؟؟؟ بگو بی غیرت چرا باید با زن شوهر دار انقدر صمیمی بشی که بیاد برات درد دل کنه کنه دخترم پیش شوهرم حرف منو میزنه!!

پدرت در جریان باشه بهتره گلم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
واییی این مورد تو سریال ترکیه ای ام قفله 😐 بگو پلشت مامان منه تو چیمیگی  با مامانتم صحبت کن

فایده نداره 

بخدا حالم بده بزارین براتون تعریف کنم ادامه داره