همسایه ما ۳تادخترداشت یکیشون تازه نامزد کرده تازه دوماه بازنشست شده همش دنبال کارای بازنشستگی بود تو شهرداری کار میکرد بنده خدا خیلی زحمت کش بود دیروز غروب به خانوادش گفته من میرم مسافرکشی سر راهش دوتا جون و سوار میکنه ببره روستاهای اطراف بعد او جونا میان میندازنش بیرون که ماشینشو ببرن همسایه ما مقاومت میکنه خیلی اونام یه گلوله شلیک میکنن توسرش بعد میبرن پرتش میکنن کنار یه چشمه از دیشب هی میگشتن سراغش به پلیس اطلاع دادن امروز ساعت۱۱یه کشاورز میره آب بخوره میبینه یه جنازه اونجاست خلاصه گفتن از رو لباسا شناسایی کردن واقعا ناراحتم بیچاره خیلی زحمتکش بود چطور دلشون اومد دعا کنید قاتلا زودتر دستگیر بشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
قاتلا که فرار کردن، اون فرد هم که کشته شده، پس کی تعریف کرده قضیه را؟؟
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم