2777
2789

شوهرم یه پسر داره از پنج سالگی پیش منه الان ۱۶ سالشه امسال سال نهم بود تو این دوسه سال درساش بشدت ضعیف شده مدام سرش تو گوشیه واصلا دل به درس خوندن نمیده بهش میگم هر رشته ورزشی دوست داری بریم ثبت نام کنیم اصلا دل به ورزش نمیده فقط دوست داره با چند تا پسر که مشروب میخورن و دنبال لات بازین  .... بره بیرون اصلا همچین بچه ای نبود خیلی باادبو وخوب بود از وقتی مدرسشو عوض کردیم اینطور شد الانم که میگه میخام کار کنم درسو میخاد ول کنه خیلی ناراحتم خیلی دوست دارم پیشرفت کنه ادم حسابی بشه واسه خودش من خودم درسام عالی بود اما به خاطر وضعیت مالی ضعیف تو سن کم مجبور شدم درسو ول کنم نون اور خونه بشم  دوست ندارم بچه هام اینطور بشن مخصوصا این حداقل فردا بزرگ شد واسه خودش یه کاره ای بشه بنظرتون چیکار کنم اینقد با زبون خوش نصبخت هرچی بگین رفتم جلو  اما حرف گوش نمیده 😔 همش میگه میخام یه کار فنی یاد بگیرم  درس خوندن بدرد نمیخوره 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=300754690]قربونت برم که انقدر احساس مسئولیت و نگرانی ومادری میکنی برای پسر همسرت[/QUOممنون عزیزم حداقل من که اینو بزرگ کردم میگم  یه ادم خوبی تحویل جامعه بدم مارو سرافراز کنه خودشم موفق باشه 

خیلی خوبه که جای بچه خودت قبولش داری 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
خیلی خوبه که جای بچه خودت قبولش داری 

مرسی عزیزم اره دیگه  از بچگی پیش منه مثل بچه خودمه پسر خوبیه خیلی بهم احترام میزاره اما متاسفانه تازگی خیلی بد شده اصلا حرف گوش نمیده 

والله عوض میکنم ولی همش میکه من دیگه نمیرم باباشم که عین خیالش نیست میگه بزار بره سر کار 😐

شغل باباش چیه ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
مادرش طلاق گرفته کلا ده سال نمیبینش ازدواج کرده و کلا از این شهر رفتع 

زیاد نصیحت نکن فایده نداره

وقتی نمیتونه بخونه همون رشته فنی خوبه که بره ، یه هنری یاد میگیره و بعد پیشرفت میکنه.

اما اینکه معتاد گوشی شده و با دوستان ناباب میگرده بدبخت میشه.به باباش بگو ‌جمش کنه