شوهرم یه پسر داره از پنج سالگی پیش منه الان ۱۶ سالشه امسال سال نهم بود تو این دوسه سال درساش بشدت ضعیف شده مدام سرش تو گوشیه واصلا دل به درس خوندن نمیده بهش میگم هر رشته ورزشی دوست داری بریم ثبت نام کنیم اصلا دل به ورزش نمیده فقط دوست داره با چند تا پسر که مشروب میخورن و دنبال لات بازین .... بره بیرون اصلا همچین بچه ای نبود خیلی باادبو وخوب بود از وقتی مدرسشو عوض کردیم اینطور شد الانم که میگه میخام کار کنم درسو میخاد ول کنه خیلی ناراحتم خیلی دوست دارم پیشرفت کنه ادم حسابی بشه واسه خودش من خودم درسام عالی بود اما به خاطر وضعیت مالی ضعیف تو سن کم مجبور شدم درسو ول کنم نون اور خونه بشم دوست ندارم بچه هام اینطور بشن مخصوصا این حداقل فردا بزرگ شد واسه خودش یه کاره ای بشه بنظرتون چیکار کنم اینقد با زبون خوش نصبخت هرچی بگین رفتم جلو اما حرف گوش نمیده 😔 همش میگه میخام یه کار فنی یاد بگیرم درس خوندن بدرد نمیخوره 😐
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=300754690]قربونت برم که انقدر احساس مسئولیت و نگرانی ومادری میکنی برای پسر همسرت[/QUOممنون عزیزم حداقل من که اینو بزرگ کردم میگم یه ادم خوبی تحویل جامعه بدم مارو سرافراز کنه خودشم موفق باشه
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
والله عوض میکنم ولی همش میکه من دیگه نمیرم باباشم که عین خیالش نیست میگه بزار بره سر کار 😐
شغل باباش چیه ؟
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .