2777
2789

سلام من باردارم تقریبا چهارده هفته ام تا الان غربالگری اول رو بهم نداده گفت چهارماه که شدی بهت میدم البته پرونده ام بهداشته ب نظر شما متخصص برم یا چی ؟

من الان ۱۲ هفته و ۵ روزم فردا میرم سونو 

بعد ۱۴ هفته انجام نمیدن غربال گری اول رو

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان ۱۲ هفته و ۵ روزم فردا میرم سونو  بعد ۱۴ هفته انجام نمیدن غربال گری اول رو

من فردا انومالی دارم🥴

استرس دارم🤦🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خوب واسه چی نداد برا من گفتم هم بهش یازده هفته گفت لازم نیست 😐

عجیبه خیلی

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
یعنی خطرناک نیست آخه بهش گفتم گفت لازم نیست 

چرا باید انجام بشه و خیلی مهمه 

مرکز بهداشت اینطورئه گلم چون ارگان دولتیه و باید در جهت سیاست دولت برای رشد جمعیت کار کنه

شما باید تحت نظر متخصص باشی

من فردا انومالی دارم🥴 استرس دارم🤦🏻‍♀️

براچی ؟

من فردا جنسست بچمو احتمالا بگن

منم شدید استرس دارم

چون دوتا دختر دارم دلم میخواد یومی یه پسر سالم و صالح باشه

براچی ؟ من فردا جنسست بچمو احتمالا بگن منم شدید استرس دارم چون دوتا دختر دارم دلم میخواد یومی یه ...

استرس سلامتیش 

کلا استرسی ام من🤦🏻‍♀️

منم واسه دونستن جنسیتش هیجان دارم خیلی 

چرا باید انجام بشه و خیلی مهمه  مرکز بهداشت اینطورئه گلم چون ارگان دولتیه و باید در جهت سیاست ...

لعنتی من تو این شهر غریبم حامله شدم اینجا رو معرفی کردن بهم تجربه هم ندارم وگرنه واسه پول نیست بخدا آنقدر غصه میخورم اخه چرا کم عقلی کردم 

لعنتی من تو این شهر غریبم حامله شدم اینجا رو معرفی کردن بهم تجربه هم ندارم وگرنه واسه پول نیست بخدا ...

ایرادی نداره 

شما اولین فرصت برو متخصص و ی سونو هم برو

احتمالا ازمایش خون هفته ۱۶ رو بخواد ازت دکتر بعدم سونو انومالی

نگران نباش گلم