2777
2789

بخاطر ی شرایطی مجبور شدم بمونم اینجا معلوم هم نیس تا کی اما یکسره صدای زناییشون میاد نکه مثلا از تو اتاق خواب ها 

مثلا امروز بچم بردم اتاق سر ظهر تا بخابونمش بعد یکسره صدای ماچ و اینا میومد 

یا هم ک تا میری تو اتاق میای تو پذیرایی میبینی روی هم دارن بوس میکنن هم رو 

من خیلی ناراحت شدم بنظرم ب من داره بی احترامی میشه بچه هاشون هم بزرگن طبیعیه براشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوووق حالم بد شد بخدا مخصوصا که بچه بزرگم دارن آدم از هرچی ازدواج و ارتباطه بالا میاره 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چرا به خودتون میگیرین؟ واسه اونا طبیعیه حتما، هرچند موافق کارشون نیستم، ولی دلیل بی احترامی به شما نیست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

صدای ماچ؟ مگه چقدر صدا داره. شاید اشتباه شنیدی... درو ببند.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.