خدای بی همتا خدای متعال خدای که همه چی تو دست های قدرتمند توهه،نذار دیگه بیشتر از این درد و رنج بکشیم نذار این از خدا بی خبرها پولمون و بخورن یه آب هم روش تو که میدونی اون پول از کجا اومده و چجوری جور شده خواهش میکنم کمک کن این از خدا بی خبرا پولمون و پس بدن،خدایا خودت کمک کن فردا یه فرجی بشه و این آقا حداقل نصف پولمون و بده تا بتونیم مشکلمون و حل کنیم،خدایا خواهش میکنم من به جز تو و این سایت جایی و برای درد دل ندارم،پس خودت هوامونو داشته باش تو رو به حق بزرگی و کرمت🤲🤲😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم از دلگرمی و راهنماییت استغفار خیلی زیاد میگم،ولی چشم اینی که شما گفتی هم حتما انجام میدم
اره استغفار هم خیلی خوبه ولی من نتایجی از این پاکسازی هواپونوپونو گرفتم که دلم میخواد به هر کی که مشکل داره بگم اگه بتونی امشب ۱۰۸ بار بگی عالیه البته من اول دوستت دارم رو میگم بعد متاسفم بعد لطفا مرا ببخش بعد سپاسگزارم احساس میکنم اینجوری بهتر نتیجه میگیرم برای هر مشکلی بگو خود بخود مشکل به طرز عجیبی حل میشه انشالله موفق باشی ❤❤