2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل پول باشه بدبخت تر از هیتلر،رونالدو مارسلو نداشتیم،مشکل جنگی باشه بدبخت تر از صیادی نبود بدبخت ا ...

مگه حتما باید طبق گفته شما باشه؟

هرکسی صبر و تحملی داره،اونام حتما کم اوردن وگرنه کی دوس داره مرگشو خودش رقم بزنه؟

درسته ضعیف هستن ولی حق اهانت بهشون رو ندارید

همه مثل شما عاقل و قوی نیستن😊

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
مگه حتما باید طبق گفته شما باشه؟ هرکسی صبر و تحملی داره،اونام حتما کم اوردن وگرنه کی دوس داره مرگشو ...

اینکه یارو خودکشی میکنه راه دیگری واسش هست اونو برطرف کنه تو این دنیا یه چی راحل نداره اون مرگ کع خدا واست رقم میزنع

مشکل پول باشه بدبخت تر از هیتلر،رونالدو مارسلو نداشتیم،مشکل جنگی باشه بدبخت تر از صیادی نبود بدبخت ا ...

بله همه اینها مشکل هستند ولی دلیل خودکشی نه،معمولا خودکشی ازمشکلات روح وروان و نداشتن امید نشأت میگیره، همون گاندی حتما امیدهایی تو دلش داشته که تلاش کرده وچنین پر آوازه شده،کسی که خودکشی می‌کنه بی عرضه نیست،دلیلی برای ادامه نداره

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

داداش حالت خوبه ؟

میخوای بیا خصوصی حرف بزنیم کار ندی دست خودت ی وقت

تقریبا دو سه هفته پیش خودم اقدام ب خودکشی کردم ..

چیزیم نشد اما خب پشیمونم🙂

بیا حرف بزنیم با حرف زدن خیلی چیزا درس میشه مطمئن باش

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
داداش حالت خوبه ؟ میخوای بیا خصوصی حرف بزنیم کار ندی دست خودت ی وقت تقریبا دو سه هفته پیش خودم اقد ...

بنده خدا گفت مرگ،ن خودکشی!

یاد مرگ باعث میشه جلوی خیلی گناه هان گرفته بشه

تو مرا جان وجهانی