●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه ها من تو ااین ده روز پنج انگشت و باقلا سیاه خوردم، کهیرزدم و خارش شدید سر دارم میتونه به خاطر اینا باشه؟
در این دنیا همه چیز دست خود آدم است
حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس ..
آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند
می تواند آب ها را بخشکاند
می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد
آدمیزاد حکایتی است
می تواند همه جور حکایتی باشد
حکایت شیرین
حکایت تلخ
حکایت زشت ...
و حکایت پهلوانی ...
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فدای شما بشم اونجور نمیخام زورکی خود خدا باید بهم بده میخام از دست خودش بگیرم
پناه بر خدا انشالله موفق بشی