2777
2789
عنوان

تجربه ام از فیس واش دیپ سنس

595 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها اومدم ی تجربه خوبو باهاتون شریک بشم 

پوستم چرب و مختلطه و چند هفته پیش فیس واش دیپ سنس ( بامبو و چای سبز) رو خریدم به پیشنهاد دکترم 

من همیشه یا Avene میزدم یا نتروژینا و باید بگم واقعا باهاشون رقابت میکرد و نسبت به قیمتش واقعا عالی بود 

هم چربی پوستم کنترل شد هم جوش نزدم اصلا خلاصه که خواستم بگم با قیمت کمتر کیفیت خفنی رو میتونید داشته باشید 

از نیتروژنا بهتره ؟؟؟ 

من پوستم دهیدراته است و مختلط ، به نظرت کدوم بهتره برام ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۲ساله استفاده میکنم با وجود قیمت پایینش غلظت و کیفیتش خیلی خوبه

توی ترکیباتش سایسالیک اسید داره ک برای جوش خوبه

ی سری روغن های مفید پوست چربم داره

قیمتش حدودا۶۰تومنه

برای من۳ماه میمونه حدودا سالی۴تا میخرم ازش

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

از نیتروژنا بهتره ؟؟؟  من پوستم دهیدراته است و مختلط ، به نظرت کدوم بهتره برام ؟

ببین واقعیتش من فرقی احساس نکردم ینی دیگه ترجیح میدم دیپ سنس بخرم چون قیمت خیلی کمتر همون کیفیت بود تقریبا و سه مدل داره شاید چون دهیدراته اس پوستت لاین گلابش برات بهتر باشه بازم برو داروخونه کامل مشاوره بگیر

منم کره و ماست بدن و شامپو بدنشو دارم راضی کننده‌اس در حد خودش

لطف میکنید قیمت کره بدنشو بگید؟

بعد اینکه چه رایحه هایی داره؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

لطف میکنید قیمت کره بدنشو بگید؟ بعد اینکه چه رایحه هایی داره؟

فکر کنم حدودا ۱۰۰ و خورده ای

من تروپیکالش رو دارم ولی گلاب و چای سبز هم داره که من امتحان نکردم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
فکر کنم حدودا ۱۰۰ و خورده ای من تروپیکالش رو دارم ولی گلاب و چای سبز هم داره که من امتحان نکردم

برای چه پوستی خریدین شما؟

برای چه پوستی خریدین شما؟

معمولی رو به خشک

البته زیاد از کره بدنش راضی نبودم

ماست بدنش بهتر بود

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
معمولی رو به خشک البته زیاد از کره بدنش راضی نبودم ماست بدنش بهتر بود

خیلی ممنون لطف کردید❤️