2777
2789
عنوان

سوال شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی الان پست تو رو هم گزارش زدم

حالا چه سودي برات داره ؟ به اين كارها ميگن آدم فروشي . حالا اگر يه نفر يه حرف زشتي بزنه يا بخواد تو سايت چيز بدي رو ترويج كنه بايد براش گزارش زد . ولي وقتي داره سؤال ميپرسه و واقعا راهنمائي ميخواد گزارش زدن يعني چي ؟ ورژن مذكر تو اونايي هستن كه گربه ها رو با لگد ميزنن و با تير كمون گنجشك ها رو ميزنن . مورچه ها رو ميكشن . شاخه هاي درخت ها رو ميشكونن . زنگ خونه ها رو ميزنن فرار ميكنن . و ... . آخه الكي گزارش زدن چه لذتي داره ؟ 

حالا چه سودي برات داره ؟ به اين كارها ميگن آدم فروشي . حالا اگر يه نفر يه حرف زشتي بزنه يا بخواد تو ...

چرا اون گانم اگاگه روپاک کردی غش کردم ازخنده فقط همون دوخط رو توی ریپلای این خانم دیدم میشه دوباره بنویسیش  

يه چيزي بهت ميگم واقعا در موردش فكر كن . هيچ به اين فكر كردي كه چرا تو دوران پريودي اعصاب آدم ميريزه به هم ؟ چرا آدم عصبي ميشه ؟ براي اينكه حكمت خدا بر اين بوده كه اين عصبانيت مانع از نزديك شدن همسر به ما بشه . وقتي آدم اعصابش خرده اعصاب هيچكسي رو نداره . ضررهاي اين كار خيلي بيشتر از چيزيه كه فكرشو ميكني . وقتي بخواييد بچه دار بشيد تمام خصوصيات رفتاري شما هم به بچه منتقل ميشه . همسر شما بايد خودشو اصلاح كنه . اگر اين اخلاق بد خودشو از بين نبره اين صفت به بچه ش هم منتقل ميشه . بعدا ميگيد خدايا اين بچه كه به ما دادي چرا بي ادبه ؟ چرا بي معرفته ؟ چرا نمك نشناسه ؟ چرا حسوده ؟ چرا فحش ميده ؟ و ... . دليلش اينه كه همين مسائل رو رعايت نكرديد . اگر يه نفر آدم حسودي باشه بايد قبل از منعقد شدن نطفه ي بچه حسادت رو تو وجود خودش از بين برده باشه . وگرنه بچه ش هم حسود ميشه . شما داريد با اين كار صفات بد رو تو وجودتون پرورش ميديد . امروز هر كاري كني تا 10 سال ديگه هم اين صفت تو وجودت ميمونه . 1400 سال پيش هنده ي جگر خار جگر حمزه رو با دندون گاز گرفت . امروز بعد از 14 قرن تو سوريه جنگ داخلي شده نوادگان هنده كه از نسل معاويه و يزيد بودن و تو سوريه و شام هم بودن وقتي سرباز سوري رو ميكشن سينه شو ميشكافن و جگرشو به دندان ميكشن . كليپش تو يوتيوب هست . يه نفر از جبهه النصره داره جگر سرباز سوري رو گاز ميزنه . به خودتون رحم كنيد . خدا در آينده بچه اي بهتون ميده كه پوست از سرتون ميكنه . به هيچ عنوان نزار همسرت تو دوراه پريودي بهت نزديك بشه . بيخود كرده كه نميتونه جلوي خودشو بگيره . قرار نيست هر چيزي ازت ميخواد تو هم به حرفش گوش بدي . يعني اينقدر مرد نيست كه بتونه با شهوت مقابله كنه ؟ آدمايي هستن ازدواج هم نكردن و صد ميليارد هم بهشون بدي حاضر نيستن زنا كنن . حاضر نيستن كار غير شرعي كنن . واقعا زشته كه يه مرد چند روز نتونه جلوي هوس خودشو بگيره . علتش هم ديدن فيلم هاي مستهجنه . شك نكن . 

يه چيزي بهت ميگم واقعا در موردش فكر كن . هيچ به اين فكر كردي كه چرا تو دوران پريودي اعصاب آدم ميريزه ...

چی میگی این چه طرز حرف زدنه .

فکر کنم تجربه این موردو داشتی که زود قضاوت می‌کنی اصلا حرفای خوبی نمیزنی به چه اجازه ای همسر منو خود منو قضاوت می‌کنی زنو شوهریم بچه هم داریم خیلی هم بچه خوبیه  زیاد توهم میزنی 

چی میگی این چه طرز حرف زدنه .فکر کنم تجربه این موردو داشتی که زود قضاوت می‌کنی اصلا حرفای خوبی نمیزن ...

یکی سرد مزاجی یکی گرم در رابطه

کاملا با شما موافقم

رابطه زن و شوهر در زمان پریودی اصلا نه حرام نه زشت

نه دلیل بر خودخواهی هر یک از زن و شوهر