2777
2789
عنوان

بچها بخاطر گرما بی حال میشن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنت کنه منو هم شوهرمو 

دور از جونتون 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بیچاره گرمازده شده، بستنی، خاکشیر عرقیات خنک هندونه بهش بده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اول سعی کن بفهمی از گرماست یانه مثلاً صبح ها که هواخنکتره ببین سرحالتره یانه اگه فرقی نداشت آزمایش ک ...

میریم بیرون هوابهتر از خونه اس سرحال 

بر میگردیم خونه همش یه حالیه انرژی نداره

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔
بیچاره گرمازده شده، بستنی، خاکشیر عرقیات خنک هندونه بهش بده

الان خوابه منم دارم نگاش میکنم خودمو نفرین میکنم بیدار شه هندوانه میدمش

عزیزم خاکشیربگیربراش شربت درست کن بده بخوره بخاطرگرماست چیزای خنک بده بهش.مازندران هم گرم بوده الان ...

ممنون فردا خاکشیر میخرم یادم نبود 💚

چرا عزیزم خدانکنه، ببین تا وقتی کولر بخیر یه پارچه بزرگ خیس کن آبشو بچلون. آویزون کن جلو پنکه بادش خنک میشه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چرا عزیزم خدانکنه، ببین تا وقتی کولر بخیر یه پارچه بزرگ خیس کن آبشو بچلون. آویزون کن جلو پنکه بادش خ ...

بگم بهت خنده داره حالم 

جلو پنکه خرابه ولی اون پره هاشه .میترسم پارچه بندازم برق بگیره 😐

چرا عزیزم خودتو سرزنش میکنی مگه تو کاری از دستت برمیومده که کوتاهی کردی خیلی هم فهمیده بودی که موضوع برات مهم بوده

چرا عزیزم خودتو سرزنش میکنی مگه تو کاری از دستت برمیومده که کوتاهی کردی خیلی هم فهمیده بودی که موضوع ...

ممنون که زخم نزدی درکم کردی خدا حفظت کنه