2777
2789
عنوان

سوپر مارکت بزنیم یا نه؟

3545 بازدید | 28 پست

همسرم کار شرکتی انجام میداد الانم دو سه ساله هی ازین شرکت ب اون شرکت حقوق درست و حسابی ام ک نمیدن 

قصد کردیم یه سوپریه جمع و جور تو محل راه بندازیم 

کسی هست تازگی بقالی زده باشه؟ راضی هستین؟ 

چقدر سرمایه میخاد ؟ چقدر سود داره؟ یکم دلگرمی میخایم برا شروع 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره محلتون کجا باشه 

یا حتی شهرتون .

همسر من سوپری داره ۱۵ساله،درامدش ماهی حدود۳۰تومنه 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

بله سوپر مارکت خوبه. مخصوصا اگه همع چیزی بیارید . زود میگیره. منم ب همسرم گفتم سوپر مارکت بزنیم گفت باید مدام تو مغازه باشیم .و... الان نون خشک زدیم 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

بله سوپر مارکت خوبه. مخصوصا اگه همع چیزی بیارید . زود میگیره. منم ب همسرم گفتم سوپر مارکت بزنیم گفت ...

سوپری مخصوصا محصولات رژیمی

پرو میلک پرو بستنی کینوا محصولات کفیر سریع تموم میشه 

دوستم داره همیشه میگه سوپری داره باید مرتب جنس بریزی 

خیلی خوبه ولی بایک نفر کار خیلی سخته چون سوپر مارکت باید صبح تا شب باز باشه معمولا بیشتر اجناس بین ۱۰ تا ۲۰ درصد سود دارند سرمایه هم بستگی به وسعت کار شما داره

کاربر آقا

جاش خیلی مهمه و پا خور بودنش.... خرجشم حداقل ۸۰تا میخواد برا کولرو یخچالو فریز و جنس. سعی کن یخچال و فریز و قفسه هارو دست دوم بخری کمتر پات در میاد 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
سوپری مخصوصا محصولات رژیمی پرو میلک پرو بستنی کینوا محصولات کفیر سریع تموم میشه  دوستم داره ه ...

دقیقا .باید مدام بهش برسی جنسای جور واجور برای سلیقه های مختلف . اینجور زود جا میفته 

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

کل خانواده من سوپرمارکت دارن از اول 

حتی وضعشونم توپه ولی الان چند سالیه جنسا هر روز گرون میشه میگن دیگه نثل قبل نیس اصلا امسالم با مالیاتا حسابی صداشون دراومده 

و یه مشکل دیگشم اینکه درامدش نسبت به ساعت کاریش خیلی کمه