الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کافیه با ایمان و باور خواسته هات رو بنویسی جوری که انگار به دست آووردی و همراه با شکرگزاری باشه و هرروز با حس خوب بخونیش ،امتحانش ضرر نداره ،البته زمان تعیین نکن فقط بنویس هر روز با احساس خوب و شکرگزاری بخون و بسپار به خدا
پس چزا موضوعات دیگه نمیشه؟ ببین من کسب یه مقامو صددرصد میدونستم.واسش خرجم کردم.اسباب لازمو فراهم کر ...
در این مواقع تسلیم و رضا مهمه ،چه بسا چیزهایی که از نظر ما خیره ولی در واقع شر هست ،و نکته دیگه اینکه تجسم میکنی اون خواسته رو مثلا اینکه شما مخصوصا قبل خواب تجسم کنی که اون مقام رو کسب کردی و حالا چقدر خوشحالی با خودت چی میگی دیگران بهت چی میگن یعنی دقیقا عین اینکه رسیده باشی ،تجسم کردن خیلی موثره ،در کل هم ناامید نشو ،اگر ی بار یا چندبار جواب نگرفتی از کل داستان ناامید نشو