با سلام من بیست و پنج کیلو اضافه وزن داشتم ده سال تلاش کردم اما موفق نشدم وزن کم کنم اما با مطالعه موفق شدم به وزن دلخواهم برسم می خوام تجربیاتم رو به اشتراک بزارم که شاید بدرد شما هم بخوره در درجه اول استارت لاغر شدن من بدترین اتفاق ممکن بود که برام پیش اومد تو خونه بودم دخترم داشت توت فرنگی می خورد من یه شکلات از یخچال برداشتم دخترم سه سالش بود اون زمان شکلات رو دید هول شد و توت فرنگ پرید گلوش فورا پشتش رو مالش دادم و برش گردوندم حدود یک دقیقه نفس نکشید کاملا نا امید شدم در لحظه آخر خدا بهم برش گردوند از هرچی شکلاته بیزار شدم شما هم به بدترین اتفاق ممکن فکر کنید که شما رو از خوردن منع کنه و طوری بهش فکر کنید که رخ داده در مرحله اول تو اینترنت سرچ کنید شکم شش تکه در سی روز و در سایت بیتوته شش تا تمرین شکمی هست با یک برنامه تمرینی که مطالعه کنید تمرینا به پنج قسمت شش روزه تقسیم شده که هر پنج روز سنگین تر می شه هر روز هم که تمرین کنید یک روز استراحت داره من روزی در میان ساعت شش صبح تمرین رو انجام می دم مهم ترین نکته بعدی کره بادام زمینیه هر صبح با نان تست جو یک تا دو قاشق غذا خوری می خورم که باعث می شه تا شب دیگه گرسنه نشم نان لواش رو حذف کردم هر نان لواش تقربا دوقاشق غذا خوری شکر داره البته من چیز هایی که خیلی دوست دارم نهار می خورم مثله مرغ سوخاری یا پیتزا اما شکلات و شیرینی رو تقریبا قطع کردم قبلا روزی چند تا شکلات بزرگ می خوردم اما کره بادام زمینی باعث می شه میلی به این چیزا نداشته باشین شام ها هم اگه یکم گرسنه باشم کاهو کدو قارچ فلفل دلمه ای ذرت نخود سبز رو گریل می کنم با سرکه بالزامیک می خورم البته اکثرا شام نمی خورم شب ها هم اصلا میوه نخورید قند ساده دارن یه سریشون چاق کنندس اما خیار و سیب خوبه هر سوالی داشتین در خدمتم