2777
2789
عنوان

رابطه ج.ن.س.ی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوالت مثه این می مونه بگی شما چندبار در روز دستشویی میرین؟ چندبار غذا میخورین این بسته به توان ...

نه فقط میخوام تعداد نرمالشو بدونم. اخه دارم کم کم شک مبکنم ب شوهرم  ومیترسم که نکنه ب من حس نداره یا پای یکی درمیونه. ولی هبچی گیرم نمیاد 

عزیزم هفته یکبار کم نیست اگر میخواهی بیشتر باشه شوهرت سرده نسبت ب رابطه چند تا دلیلم داره ک اگه اینجا بگم تعلیق می

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
نه فقط میخوام تعداد نرمالشو بدونم. اخه دارم کم کم شک مبکنم ب شوهرم  ومیترسم که نکنه ب من حس ندا ...

تعداد نرمال نداره اصلا

ادم ب ادم فرق داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بعضیا چرا انقد گاارد گرفتید خب😐

بدبخت خانومه یه سوال پرسید خیلیارو دیدم میپرسن و حتی دکترای زناشویی هم میگن از هفته ای دوبار کمتر بشه یکم خطرناکه

اونوقت بعضیا چنان فاز گرفتن انگار فحش بهشون داده😂🤦‍♀️

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
نه فقط میخوام تعداد نرمالشو بدونم. اخه دارم کم کم شک مبکنم ب شوهرم  ومیترسم که نکنه ب من حس ندا ...

بهتره ازش بپرسی 

مشکلت حل نشد 

میتونی برین پیش کسی که کارش اینه تراپی کنه ببینه مشکلی هست یا طبیعیه

توبیشتر دلت میخواد یا اون

بیشتر من دلم میخواد. ولی بعضی روزا اون بیشتر مشتاق میشه مثلا فقط ماهی دوسه بار اینجوری مشتاق میشه. براهمین برام سواله چرا بقیه روزا مشتاق نیست

مقایسه این ماجرا و بعد زندگیت با دیگران عاقبت خوبی نداره گلم ... اینی ک شما میگی نرماله .. اینا بستگ ...

اخه روزای اول هفته ای سه باربود. همش باخودم میگم نکنه ب من حس نداره مثل سابق