2777
2789

مگه نمیگن پول که باشه حال خوش هم هست؟

یه عمه دارم شوهرش افتضاااح پولداره علاوه بر اینکه بچه پولدار بوده خودش استاد دانشگاهه. دوتا کارخونه داره‌. یه پمپ بنزینه خیلی بزرگ و معروف داره.. تو بهترین و گرونترین منطقه شهر خونه لوکس دارن. انواع طلا هارو داره..‌ شوهرشم ادم خوب و خوش اخلاقیه

اما با وجود تموم اینا عمم ادم دلخوشی نیست افسرده هست و قرص عصاب مصرف میکنه.اصلا هیچ عروسی نمیاد میگه حوصلم نمیکشه فقط دوست دارم بشینم خونه خودشو محدود کرده به خونه زندگیو برا خودش زهر کرده. شوهرش میگه حتی سفر خارج هم بردمش حالش خوب نشد..

اونوخ با این وضع ما باید بیفتیم بمیریم😂😂😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

هیچکس بیخودی افسرده نمیشه باید ببینی زندگی واقعیش چه شکلیه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم این مدلی دیدم ☹

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

چرا همیشه عمه ها پولدارن کسی هست عمه پولدار نداشته باشه

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه هاش و شوهرش خوبن 

از چی اینقدر نامیده 

حتما یه چیزی هست که اینقدر حالش بده 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

باورم نمیشه منم یه دونه عمه دقیقا با شرایط عمه تو دارم شوهرش پولداره خودش افسرده به ظاهرم مشکلی تو زندگیشون نیست 

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
بچه هاش و شوهرش خوبن  از چی اینقدر نامیده  حتما یه چیزی هست که اینقدر حالش بده

اره هم بچه هاش هم شوهرش همشون خوبن

منم دلیلشو نفهمیدم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

خب شاید شوهر خوبی نداره خیانتکاره اونم افسرده شده

میگم که شوهرش خیلی ادم خوبیه همه تعریفش میکنن  و میدونن که عاشق زنشه