2777
2789
عنوان

شوهرم از هر لحاظ که بگین…

1450 بازدید | 94 پست

… خوبه

تیپ و قیافه اش خوبه طوری که دوست دارم جایی میرم‌ به دیگران نشونش بدم خوش تیپه. 

وضع مالیش متوسطه از اول خونه و ماشین داشت و مشکل مالی نداشتیم. 

تو کارش کاملا جدیه و اهل کار و زندگیه. هیچ وقت نیست که یخچالم‌خالی باشه یا نگران چیزی باشم. همیشه جلو جلو همه رو خریده 

تقریبا دست و‌دل بازه و هر چیزی نیاز باشه خوبش رو میخره. 

همیشه پس انداز داره هیچ وقت جیبش خالی نیست.

به بچه ها اهمیت میده خرجشون میکنه. مریض باشن شب تا صبح بالا سرشون بیداره. 

خودم بخوام جایی برم حتما میبره میاره کاملا مسئولیت پذیره. 

وابسته به خانواده اش نیست. اجازه دخالت به هیچ کس تا به حال نداده. 

اهل رفیق و رفیق بازی نیست. اهل سیگار و قلیون نیست. 

اهل خیانت نیست سالهاست باهاش زندگی می کنم. نه هیچ وقت گوشیش رمز داشته نه‌ کار مشکوکی کرده همیشه بعد از کار خونه اس و اونجوری نیست کل وقتش صرف کارش باشه. اما …

ازش متنفرم😔😔 اخلاقش مثل سگه

همیشه سر هر چیز کوچیکی دعوا راه میندازه و بد حرف میزنه. اعصابمو به هم میریزه. خیلی اشتباه کردم زنش شدم. دیگه نمی تونم کاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودت باعث میشی اون روی سگش بالا بیاد، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چون همه کارا با اونه وقت استراحت نداره بنده خدا معلومه ذهنش خیلی درگیره باید بیستر تفریح کنه یا با هم نفریح برید 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

حاضر بودی اخلاق داشت ولی سر کار نمیرفت خرجی نمیداد رفیق باز بود‌؟؟ بنظرم قدرشو بدون واقعا 

همه یه عیبی دارن ایشون هم یه مقدار عصبیه سعی کن عصبیش نکنی که خودتم ناراحت شی منطورم اینه کشش نده

راستی برادر نداره😂🥲

خدایا شکرت♥️♥️♥️