2777
2789

من بینهایت عاشق دخترم، احساس نمیکنم نمیتونم با پسر بچه ها ارتباط بگیرم. الانم تو اقدامم و حس میکنم پسر میشه.. اونایی که جنسیت دلخواهشون نشد الان راضی هستید؟ یا حسرتشو دارید؟

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم دختر میخواست 

ریسک غربال دومم اینقد بالا شد که گفتم من پوخ خوردم هرچیه فقط سالم باشه واقعا و از ته دل دیگه اهمیتشو برام از دست داد

بچه هم پسر شدو الان تموووووم زندگی منه اصلا حس داشتنشو با دنیا عوض نمیکنم انگار پشتم به کوه گرم شده تا ابببدد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ای جان خدا حفظ کنه پسرتو واست عزیزم

سلامت باشی

اول از خدا بخواه سالم باشه یعنی من گریه میکردم دو هفته فقط میگفتم سالم باشه کوچکترین اهمیتی نداشت دختر یا پسر بودنش تو اون شرایط برام این شعار نیست واقعا حقیقت محضه

اول سلامت 

دو که صالح و انسان درستی بار بیاد 

بعد جنسیت دلخواه اگه به صلاحته انشالله 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان دیگه از پسر بچه ها خوشت اومده؟؟ یا فقط پسر خودتو دوس داری؟

اره الان پسر بچه هارو بیشتر دوست دارم ولی پسر خودم یه جور دیگه…..ینی بعد ازون تازه متوجه شدم که بازی پسر بچه ها جذاب‌تر از دخترهاست.

بهر حال نمیدونم چرا اینطور شد اصلا، مثل یه معجزه بود