من روم نمیشه بهش بگم بیا بریم طلا بخریم خود شوهرمم نمیاد و اصرار داره با خواهرم برو بهشم میگم زنگ بزن خوب خودت اول بهش بگو بعد من میرم زنگ نمیزنه اخه من چجوری روم بشه نمیگن چه دختر پرویه پول پرستیه ؟
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره روم میشه بهش زنگ میزنم میگم داداشت پول داده گفته برو با خواهرم طلا بخر کی وقتت ازاده بریم طلافرو ...
آشنا داره طلا فروشی برا همین میگه باهاش برو ولی من روم نمیشه 🥲 نمیخوام فکر کنن من ولخرجم و اینا
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
بابا رو نشدن نداره که داداشش پول داده تو ولخرج چی هستی اخه بیخیال به این چیزا فکر نکن
من اصلا جز پول بابام تاحالا با پول کس دیگه چیزی نخریدم 🥲 خیلی خجالت دارم