2777
2789
عنوان

یه تجربه بد دارم از یه خرید

116 بازدید | 2 پست

من یه داروی نایاب میخواستم که اگر تحریم نبودیم، قیمتش 100 هزار تومن بود و تا سال 99 هم وارد میشده. امسال عید یکی از همکاران گفت که من یه نفر رو میشناسم که کارشناس دارویی یه داروخانه خیلی معروفه و اسم داروخانه رو هم گفت و گفت که کارش پیدا کردن داروهای نایابه. خلاصه من با اون آقا تماس گرفتم و گفت همین الان دارو رو دارم و 3400 بریز به حساب و ادرس رو هم بفرست. فردا برات پست میکنم. 

منم این کارو کردم و هر چی منتظر موندم نیامد که نیامد. زنگ زدم برنداشت، پیام دادم باز نکرد. با خطهای دیگه زنگ زدم اما هیچ. الان 4 ماه میگذره. به اون همکار گفتم اینجوریه. گفت که من همون عید ارتباطم رو قطع کردم و دیگه در تماس نیستم. 

خلاصه که الان خیلی ناراحتم و اصلا حلال نمیکنم. چون از نظر روانی بهم خیلی فشار اومد و خیلی چشم انتظار بودم.  اگر کسی هست که کارش مثل اون آقاست بدونه که این پولها رو نمیخوره و از دماغش در میاد و آه مردم پشت سرشه. 

حواستون باشه. من به این همکارم خیلی اعتماد داشتم و خودشم فرد معروفیه. به اون داروخانه هم که تو یک استان دیگه است هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده. 

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

اون همکار شما بیشعور بوده که اینو معرفی کرده خیلی عذر میخوام با این لحن حرف زدم 

بهتون توصیه می کنم اگه همکارتون تو کار فروش کرم های  آرایشی بهداشتی هم بود باز هم نخرید .....

اصلا هر چیزی گفتن سریع اطمینان نکنید 

خوب تحقیق کنید 

کلاه برداری زیاد شده متاسفانه خیلی هم زیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.