2777
2789

نوزادم پسره و ۲۰ روزشه و هنوز زردی داره 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

زردیش رو چنده ؟؟ببر دکتر 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم واسه پسر ده روزش انجام داد سریع خوب شد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

انجام ندادم ولی دیدم نتیجه می گیرن چیزی نیست که ی خراش کوچولو و اینکه اصلا درد نداره خواب باشه شاید بیدارم نشه

بهتر از آزمایش‌هایی که تو بیمارستان می گیرن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

🙄🙄🙄یعنی میگی کل اون گلبولای قرمز جنینی با یه حجامت پشت گوش از بین میره ؟ نکن عزیزم ببرش دکتر نیاز باشه میبرنش زیر نور یو وی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

از اینکارا نکنننننننن 

گناه داره اون بچه بیچاره 

حیوونی رو میزی حجامت 

همین درمان پزشک ها رو انجام بدم 

خودم طب سنتی خیلی موافقم 

اما برای نوزاد واقعا عجیبه بخای بهش فک کنی ببریش حجامت 

خیلی خطرناکه .......اصلا اصلا اینکارو نکنی ۱دفیفه هم بش فک نکن 

چ چیزایی آدم می‌شنوه والا😳

بلە ودختر خواهرشوهرم ،گفتن ک باید کلا خونشو عوض کنن

حجامت براش کردن ،دوقطره خون اومد فقط، خوب شد 

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

چن  روز تو بیمارستان بستری بود اومد پایین و رنگ بچه سفید شد ،  دوباره تو خونه میاد بالا و زرد میشه 

سه روز پیش ۱۱ بود ولی الان خیلی زرد شده دیگه دکتر نبردم

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

ادرس و ش تلفن کسی داره که حجامت انجام بدن و کاملا بهداشتی باشه 

من تهرانم 

بلە ودختر خواهرشوهرم ،گفتن ک باید کلا خونشو عوض کنن حجامت براش کردن ،دوقطره خون اومد فقط، خوب شد&nb ...

ادرس و ش تلفن دارید که حجامت انجام بدن و کاملا بهداشتی باشه 

من تهرانم