2777
2789
من از دلتنگی میترسم.. میترسم دووم نیارم

حق میدم بهت کم چیزی نیست من دارم راحت مینویسم اما راحت کنار نیومدم بشدت عذاب کشیدم امیدوارم هیچکس به اون روزنیفته اما خب واقعا راهی برام نزاشت خودش نخوایت که بشه. تاجاییکه میتونی سعی کن زندگیت وسامون بدی ازخدا میخوام نور امید توزندگیت بدرخشه و سامون بگیره

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی خدا لعنت کنه مرد بدو

اینطوری نبود یعنی واقعا ایده ال بود مشکل مالی همه دارن امابرام مهم نبود یهو عوض شد بقول اطرافیام میگفتن زیادی پرروش کردی فکرکرد خبریه اماخب من نمیخواستم اینجوری بشه

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

من قضاوتت نکردم عزیزم ،سوال پرسیدم که بدونم چه جوری تونستی جدا بشی چون طرز فکر من اینجوریه که اولویت ...

نه گلم میدونم، ولی خب شرایط زندگی همیشه اونکه میخوایم نیست امیدوارم قطار زندگیت همیشه تومسیر خودش باشه وهیچوقت هیچوقت این شرایط ونتونی درک کنی 🤗

حق میدم بهت کم چیزی نیست من دارم راحت مینویسم اما راحت کنار نیومدم بشدت عذاب کشیدم امیدوارم هیچکس به ...

الان مشهد تنهایی؟

کسی نداری مشهد؟

چطور از پس کارات تنها برمیای

احساس تنهایی نداری؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
الان مشهد تنهایی؟ کسی نداری مشهد؟ چطور از پس کارات تنها برمیای احساس تنهایی نداری؟

اره تنهای تنها، نه کل خونوادم تهرانن. همه کارهام وخودم میکنم از جابجایی خونه بگیر تاریزترین مسایل بطور مثال تعمیر کولر.چراخب یه وقتهایی توفکرمیرم اماراهیه که انتخاب کردم بخاطر بچهام همین کنارشون بودن برام کافیه اتفاقا تنهایی خیلیم بدنیست میتونی ازخودت یه ادم جدید بسازی منه 3سال پیش باالان خیلی فرق دارم اعتباری که تومحل زندگیم دارم وشاید یه مرد نداره این برام باارزشه

من بخوام طلاق بگیرم حتما بچمو خودم نگه میدارم چون شوهرم اصلا ادم خوبی نیس ک بتونه ی دختربچه رو نگهداره

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
من بارها تا مرز طلاق رفتم ولی اشک های بچه هام قلبم رو سوزونده و برگشتم به زندگی  الانم تصمیم گ ...

من یادگرفتم جونم جوونیم قابل احترامه 

نمیخام ب پای بچه بسوزم 

بچه تو محیط بی عشق بزرگ بشه چه فایده داره

خیلی برام عجیبه حرفتون ،مثلا من طرز فکرم اینه که خودم هر چیزی را تحمل کنم ولی بچه ام اذیت نشه و صدمه ...

شما تو علم روانشناسی مهرطلب هستید و این از شخصیت مستقل بدوره.یادتون باشه این فداکاری نیس 

خدا هیچ زنی رو تو این برزخ نزاره که فقط به خاطر بچه بخواد بمونه سر زندگیش و بی کسیش چقد بعضی از ما زنا بدبختیم😔😔😔😔😔

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸