الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرتو بگیر بالا جلوشون هرچند میدونم ممکنه سختت باشه
ولی چ پسرایی بودن با وضع مالی عالی ولی دختر خانوم وضع مالی خوبی نداشتن اما دختره رو گذاشتن رو تخم چشم شون و وضع مالی خانوم براشون مهم نبود...
عشق واقعی اینارو نادیده میگیره
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
از این پسرا کمه اکثر خواستگارام هم خودشون هم خانوادشون متکبر و ...بودن و میفهمیدن وضعمون خوب نیست نم ...
خب پس چنین ادمی رو راه ندی بهتره
شاید ازین پسرا کم باشه ولی مطمئن باش هست
من تو همین سایت از خیلی از کاربرا شنیدم
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
اسی من خوارشوهرم بخدا من گفتم تاعمر داره ازدواج نمیکنه یعنی وضعیت زندگیشون اسف بار بود ولا شوهرش خوشتیپ باسواد شغل دولتی خونه ماشین یعنی همه چی خدا تو یه سال بهش داد ،درصورتی ما مرفه هستیم خواهرم هنوز مجرده ،پس وقتی کسی بخواد میخوادت