2777
2789
عنوان

دیشب واقعا تعجب کردم..

288 بازدید | 22 پست

من دوتا دختردارم.دیشب همسرم میخاست بره آرایشگاه.. گفتم پس ماروهم ببرپارک نزدیک اونجاتابیایی بچه‌همبازی کنن.مارورسوندخودش رفت.حالاشلوووغ ..من با بچه یه سالم درگیربودم همش..یه جوری که هرکی میدیدمیفهمیدمن دوتا بچه دارم...پسره هی نگانگامیکرد..آخرش ا میگفت من ازتون خوشم اومده...و اینا...ومن😦

مردمم سسخل شدن بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزار اینو بهت بگم اون ک س خل نیست تو رو ساده گیر اورده یه زن متاهل رابطه داشتن خیلی باهاش راحت تره تا یه دختر مجرد چون دخترای مجرد اصلا پا نمیدن ولی اکثرا زنای متاهل اوکین نمیخام خانومی رو خراب کنم فقط میخام بگم همچین چیزای براشون یه لقمه آمادس مطمئن باش اون خنگ نبوده رو هدف این کارو کرده نه رو خواستن

عزیزم بزار اینو بهت بگم اون ک س خل نیست تو رو ساده گیر اورده یه زن متاهل رابطه داشتن خیلی باهاش راحت ...

بعضی از پسرا خیلی پررو شدن واقعا همش دنبال خانمای سن بالا و متاهل و .. میگردن

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
اره میدونم...ولی واقعا تعجب کردم از شدت بی شرمی بعضی آدما.

نه دیگه زیاده از حالا میبنی مرتب چون واقعا دخترا تو رابطه یا خیلی چیزای دیگه مخالفت میکنن الا اکثر پسر مجردا دنبال این چیزان البته اینم بگم که خیلی زنا هستن بدشون نمیاد مذهبی و غیر مذهبی هم نداره

چون حوصله ناز کشیدن یه دختر رو ندارن حوصله سختی ندارن اینا مردونگی رو فدای آرامش میکنن

اخه با اوناهم ارامش ندارن ..

نمیدونم چی بگم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
نه دیگه زیاده از حالا میبنی مرتب چون واقعا دخترا تو رابطه یا خیلی چیزای دیگه مخالفت میکنن الا اکثر پ ...

درکش نکردم.روچه حسابی اومدو نزدیک شد واقعا.تقریبا این دومین باریه بعداز متاهلی ک همچین چیزی اتفاق میفته.نمیتونم درکشون کنم.نمیترسن ازین که یه دفعه آدم سرصداکنه ابروشونوببره