2777
2789

کادوی خودشم یه کاغذ کادو نزده بود داده بود دوستش اونم تو کیسه کادویی با کادوی خودش گذاشته بود،

زیر کادوی دوستش کادوی شوهرم بود هی بهم میگفت اینو بازش نکن ناقصه کادوی دومت فردا میرسه چون دوستم بدقولی کرده😕دگ نذاشت کادورو باز کنم اصلا همین ک دوستامون رفتن گفت باز کن ببین چیه😂😂

الانم یک روزه گذشته هنوز کادوی دوستش دستم نرسیده😕😂

خب یعنی چی اینکار؟؟؟ میخواسته جلوی دوستامون کلاس بزاره ک دوتا کادو خریده الکی؟؟

الکی منو امیدوار کرد تا الان منتظر کادوی دووم بودم😕خیلی بد خورد تو ذوقم انگار این یکی رو هم خالی بسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چراازخودش نمیپرسی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مثل دانشگاه ما عمل کرده شوهرت 😂😂😂

جشن گرفته بودن یه عالمه مسئولین مثل فرماندار و امام جمعه و .... اونده بودن جلو اونا گفتن هدیه ما به این مناسبت اینه هفته دیگه به حساب همتون فلانقدر واریز میشه 

الان یک ماهه گدشت هنوز به کسی چیزی ندادن فقط میخواستن کلاس بزارن 😂😂