2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها🥲 میشه بیاید🥲❤

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 22 پست

نه انقدر شلوغ که

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افتاب شدید شدید خیلی بد 

هوا گرم 

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
منم هنوز معلوم نیست که ان شاءالله چی بشه 🥺🥺🥺🥺🥺 ان شاءالله عزیزم چشم 🥺

عزیزم رفتی برای منم دعا کن خدا حاجتمو بده. اسمم مریم

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

برو عزیزم قسمت باشه دستت میرسه اگر نرسید هم اشکال نداره همونجا دعا کن چه فرقی داره همین که تو خاک کربلا هستی خوبه 

لباس خنک و نخی بپوش ضد آفتاب هم بزن بعدش هم بیا دوش بگیر خنک شی 

التماس دعا زیاد دارم 

لطفا دعا کن امسال دندان پزشکی قبول شم 

استارتر جان التماس دعا. پیشاپیش زیارتت قبول.

عزیزم اسمم نفیسه. برام دعا کن و از امام حسین و حضرت ابالفضل بخواه مسیر زندگیم روشن بشه، عشقم برگرده و با هم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم.

استارتر جان التماس دعا. پیشاپیش زیارتت قبول. عزیزم اسمم نفیسه. برام دعا کن و از امام حسین و حضرت اب ...

نرفتم عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸