2777
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 47 پست
الان من دوماهه و یک هفتمه میتونم ویتامین دی ۵۰۰۰۰بخورم ی دونه؟

آره بخور ولی زیاد نه همون یدونه

کم مونده انشالا سه ماه کامل بشی بهت مولتی ویتامین میده من از دیروز ویتامین میخورم ینی فول انرژی شدم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفراغ با فقط حالت تهوع ؟من هر روز بالا میارم 

من هم زرداب صبحا هم عصرا هرازگاهی ولی عادیه نگران نباش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شرایطتون خوب نیس ک راضی نمیشه؟ منم بعد سه سال خدا نی نی داد بهم ب سختی خداروشکر میکنم ناشکر نیستم ف ...

ن شرایطمون خوبه ولی میگه حوصله ندارم فعلا

فشار نمیتونم تحمل کنم

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
آره بخور ولی زیاد نه همون یدونه کم مونده انصالا سه ماه کامل بشی بهت مولتی ویتامین میده من از دیروز ...

وای خدا منم اصلا انرژی ندارم

چند روز دیگه ان تی دارم

جون کندم این ۳ماه

واقعا سختمه

خدا کنه به منم مولتی ویتامین بده

فقط دوست ندارم گرسنه م بشه

کاش بچه به غذا احتیاج نداشت😫😫😫

آخر همان شد که نباید میشد...

این دردا تو این ماه طبیعیه عزیزم منم همینطوری بودم الان خوب شدم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یعنی فوق تخصص زنان نمیفهمه؟ بله ۱۰۰۰ به‌من داد هر روز

نه  توی نی نی سایت ی نفر گفته بود روزی دوتا دمیترون میخوره بعد تاپیکاشو خوندم بچش ک بدنیا اومده بود گفته بود بچم گریش قدا نداره و نمیتونه نفس بکشه حقیقت منم فکر کردم از دمیترون و ترسیدم 🥺

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
اتفاقا سه ماهه اول مهم ترین قسمت بارداریه جتما باید ویتامین دی بخوری  هرکس ویتامین دی اش کم باش ...

من انقباض رو طرف رحمم دارم

که بخاطر کش اومدن رباط هامه

داره رحمم کش میاد

آخر همان شد که نباید میشد...
من ویتامین دیم خیلی پایینه

قرص مصرف میکنی

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
واییی چرا پنج تا مگ یکی تاثیر نداره؟

من آبم میخوردم همون لحظه بالا میاوردم حالم خیلی بد بود وقتیم ۵تا میخوردم بازم صبحا که از خواب بیدار میشدم حالم بد میشد...تا روزی که زایمان کردم اوضام همین بود

وای خدا منم اصلا انرژی ندارم چند روز دیگه ان تی دارم جون کندم این ۳ماه واقعا سختمه خدا کنه به من ...

دقیقا اصلا ببین در این حد بگم ک حال نداشتم از اتاق برم پذیرایی 

خیلی اوضاعم خراب بود😅

کلا سه ماه دوم ک شروع کردی ویتامین میدن نگران نباش به تو هم قرص میده حتما هم در مورد اشتهات به دکتر بگو 

من دیروز ک قرص خوردم عین فرفره خونه رو تمیز میکردم 😂