2777
2789
عنوان

باردارا

319 بازدید | 47 پست

درد ساق پا 

درد شکم و کمر در بارداری توی هفته دهم عادیه؟

استفراغم ک هر روز دارم 

ولی قرص ضد تهوع نمیخورم میترسم 

اما کمبود ویتامین دی دارم ولی میگن سه ماهه اول فقط باید اسید فولیک بخورم 

کسی هس ویتامین دی بخوره تو سه ماهه اول

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا قرص حالت تهوع نمیخوری؟ بله دکتر به من هم فولیک اسید داده هم d3

دی سه ۱۰۰۰؟هر روز باید بخورم توی سه ماهه اول موردی نداره؟

چون شنیدم باعث آسم و تنگی نفس جنین میشه

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

اتفاقا سه ماهه اول مهم ترین قسمت بارداریه جتما باید ویتامین دی بخوری  هرکس ویتامین دی اش کم باشه دکتر میگه ازاول تا اخر باید بخوره روزی یدونه ۱۰۰۰

درد تو بارداری عادیه بجز منقبض شدن 

حالت تهوع عادیه من تا هفته ۱۸ ۱۹ داشتم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من روزی ۵تا دمیترون میخوردم 😕

واییی چرا پنج تا مگ یکی تاثیر نداره؟

دکتر منم فقط اسید فولیک داده بود ولی ماهی یدونه ویتامین دی خوردم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

اتفاقا سه ماهه اول مهم ترین قسمت بارداریه جتما باید ویتامین دی بخوری  هرکس ویتامین دی اش کم باش ...

استفراغ با فقط حالت تهوع ؟من هر روز بالا میارم 

دکتر منم فقط اسید فولیک داده بود ولی ماهی یدونه ویتامین دی خوردم 

الان من دوماهه و یک هفتمه میتونم ویتامین دی ۵۰۰۰۰بخورم ی دونه؟

خداروشکر کن بارداری عزیزم من حاضرم این دردا رو بکشم باردار بشم شوهرم راضی نمیشه، دوساله ازدواج کرد ...

شرایطتون خوب نیس ک راضی نمیشه؟

منم بعد سه سال خدا نی نی داد بهم ب سختی خداروشکر میکنم ناشکر نیستم فقط دارم راه حل میپرسم