2777
2789

قبلا دکتر برام روز ۳ پری نوشته بود ولی الان سه ماهه پریودامم فقط لکه بینی هستش و همه میگن ازمایش هورمونی بده تقریبا سه چاهار روزه لکه بینی دارم و فردا میخام برم ازمایش بنظرتون جوابش اشتباه میشه ؟

بهترین روزش همون سوم،ولی خب دیگه وقتی خونریزی نداری بده ببینن مشکلت چیه،سونوشدی؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بهترین روزش همون سوم،ولی خب دیگه وقتی خونریزی نداری بده ببینن مشکلت چیه،سونوشدی؟

سونو سالمه اخه چون لکه بینی هستم میترسم اشتباه بشه بنظرتون بزارم بعد لکه بینی بدم ازمایش رو یا الان بدم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=300638713]روز سوم پری باید انجام بشه  تو ک لکه داری  برو مطب به منشی بگو یه سوال دارم و ازش بپرس ب ...[/QUOTE

نمیتونم برم‌دیگ‌😥

شوهرم‌و بزور راضی کردم‌اگه بگم یبار دیگ منو ببر اونجا‌نمیبره 

سونو سالمه اخه چون لکه بینی هستم میترسم اشتباه بشه بنظرتون بزارم بعد لکه بینی بدم ازمایش رو یا الان ...

یعنی ضخامت رحمت هم اوکی بود؟اخه تاخونریزی نکنی ضخامت رحم زیاده،نه برو بده اشکال نداره،نهایت به دکترت زنگ بزن نظرشو بپرس.الان باید بفهمن علت چیه شاید ی هورمون بالاست که اینجورشدی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
یعنی ضخامت رحمت هم اوکی بود؟اخه تاخونریزی نکنی ضخامت رحم زیاده،نه برو بده اشکال نداره،نهایت به دکترت ...

سونو رو قبلن داده بودم خوب بود ولی باتوجه به علاعم و‌قرصایی که خوردم‌هورمون هام‌بهم‌ریخته 

راستی حامله نیستی؟

قبل لکه ها بیبی چک زدم منفی بوده ولی نوک سینه هام هنوز حساسه و فقط لک قهوه هست خبری از خون و پری نیس ...

فک کنم حامله باشی بازم ی بی بی دیگه بزن,من بارداری اولم با لک قهوه ای فهمیدم حاملم.حساسیت سینه هم خیلی زیاد میشه

بعدش اگه نبودی، آمپول پروژسترون بخر بزن که پریودت کامل شروع بشه وقتی کامل خونریزی کردی روز سومش برو آزمایش.همینجور لک داشتم ولی قرمز، دکتر اول بتا گرفت منفی بود بعد امپول داد که پریودبشم.موندم دکترت چرا این مراحلو نرفته،

دکتر برای منو گفت از روز دوم تا چهارم انجام بدم برو دکتر بهت قرص بده پریودشی بعدش انجام بده

نه دیگ نمیتونم قرص بخورم قرص های هورمونی بدنمو داغون کرده میخام ببینم کدوم هورمونامو بهم ریخته تنظیمشون کنم یعنی جوابش اشتباه میشه ؟🥺

شما چند روز لکه بینی داشتی ؟

دو سه روز،زیاد نبودها فقط توسرویس میدیدم.خوابت زیاد نشده؟گشنت نمیشه زیادی؟تکررادارا؟