2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

6245 بازدید | 38 پست

سلام خانومای عزیز ممنون میشم اگه تجربه دارید بهم بگید، شوهرم میگه بریم خونه مادرشوهر مو بسازیم ۴واحد بشه ، بعد ما و مادرشوهرم و خواهرش و جاریم اونجا زندگی کنیم ولی من به شدت مخالفم ، شوهرم میگه آپارتمانه کسی کار به کار کسی نداره

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی دوست دارم ولی ب شرطی ک واقعا مث همسایه رفتار کنن همه ... اینکه غریبه تو ساختمون نباشه از همه نظر عالیه ولی شوهرم میگه نه دوری و دوستی🙃

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

سلام

ماجاری ها واقعا کاری به هم نداشتیم و نداریم چهارتا تک واحدیم ۱۴ساله همسایه ایم

ببین اخلاق اونا چه مدلیه

بنظرم اگر فضول و بدجنس وخاله زنک اند نرو

اگرادم حسابی اند برو

مادرم و خاله هام و بیشتر اقوام همسرم بایکی دوتاعروساشون یه جا هستند مشکلی نداشتند چون پاشون رو خط قرمز خودشون بوده

بستگی به اخلاقشون داره اگه زیاد اهل اومدورفت وفضولی هستن نرو ...من خودم خونم اپارتمانی هست یه زمانی هم که خواهرم کنارم بود واسم عین بقیه مستاجرا بود اصلا اهل رفت وامدو تعریف نیستم 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

ببین من ۳۶سالمه مستاجری کشیدم از دید من میگم اگه ادمی هستی که سرت تو زندگی خودت باشه با کسی کاری نداشته باشی اره برو ولی همین الان یه دوستی دارم اپارتمان خانوادگی انداختن کم کم همشون فروختن رفتن فقط دوستم مونده همش بمشکل میخوردن 

اتفاقا همه باهم کار دارین و هیچ کس ارامش نداره جز بدجنس ترین و خودخواه ترین فرد  اصلا یک لحظه ...

بعد مادرشوهرم به شدت از خواهر شوهرم می‌ترسه چون خیلی حسوده پیش اون به بچه های ما محبت نمیکنه چون بدش میاد

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍