2777
2789
عنوان

عمل بینی در تبریز

3798 بازدید | 14 پست

سلام دوستام خواستم تجروبمو در مورد چن تا دکتر برای عمل بینی تو تبریز بگم

من اولین اولویتم دکتر کلاهی بود رفتم از نزدیک کاراشونو دیدم خیلی عمل شده اونجا بود و شلوغ بود مطب شاید ۲۰ تا ، من از بین اون همه ادم حتی بینی یکی رو نپسندیدم چن همشون دراز و از نیم رخ هیییچ قوسی نداشتن انگار با خط کش کشیدی( حتی تو حالت طبیعی بینی هم باید قوس ملایم باشه) 

دومین اولویتم دکتر نظری بود رفتم کاراشونو دیدم از نزدیک و ایشون فقط ایرادات تنفسی رو به نظرم خوب حل میکنه در مورد زیبایی زیاد دستکاری نمیکنه بینی رو و در کل من بازنپسندیدم چون بزرگ بودن بینی ها

بعد که دکتر لطفی و خورشیدی و نوجوان و زرین قلم و ذولقدری اینارو یه جا بگم زیاد وقت نگیره : اینا یکی از یکی بدتر. یعنی برای هر کدوم دوستایی دارم که رفتن و دیدم که خرابکاری کرده دکتر ،مخصوصا زرین قلم که قشنگ غیرقرینه درمیاره. لطفی هم کلا باز میکنه دوباره میبنده بینی رو انگار به زور اومده اتاق عمل ، نوجوان بدفرم دراورده بود بینی دوستمو نوکش شدید آویزون بود .

* این دکترایی که میگم شاید کار خوب هم داشته باشن ولی من اونایی که دیدمو میگم

و شدید ترین خرابکاری ها متعلق به دکتر عالی هست که با چرب زبونی دستیارش سجادی پول ویزیت هم زود میگیره ، نه آزمایشی چک میکنه دروستو حسابی نه سی تی اسکنو نگا میکنه کلا دکتر نیست همش تو اتاق عمل در حال خراب کردن بینی مردم، اکثر کاراش مشکل تنفسی دارن و کلی عمل ترمیم حاصل میشه برای بقیه دکترا ، اگه یه وقت هم پشیمون بشین برای عمل با عالی بیعانه رو میپیچونن و کلا پاسخگو نیستن ، یکی از دوستام که پیشش عمل کرده میگف حتی دکترو پیدا نکردم گچمو برداره مجبور شدم خودم تو حموم بردارم ، یکی ام میگف من نفر ۱۱ ام بودم واسه عمل دکتر گف دیگه چشام نمیببینه دیگه نمیتونم عمل کنم. یعنی فاجعه اسسس

خواستم بگم برید از نزدیک کارای دکترارو ببینید بعد قضاوت کنین تو اینستا عکسا همش ادیت شده و هیچ خرابکاری نمیذارن و کامنت منفی رو پاک میکنن.

من بعد از کلی تحقیق از کار دوتا دکتر خوشم اومد

یکی شبنم حاج علیپور ، البته زیاد عمل شده ندیدم یکی دوتا بود اونام خوب بودن، تعریفشو شنیدم ، اگه خواستید خودتون تحقیق کنین راجع به ایشون

و دیگری دکتر جلال قیاسی که چندین نمونه عمل شده دیدم همه رو پسندیدم و با ایشون وقت عمل دارم.

دوستان من قصدم تبلیغ دکترم نیست فقط تجروبمو که حاصل کلی زحمت و گشتن و هزینه است رو خواستم در اختیارتون قرار بدم. 

هزینه عملشون چنده؟؟خبردارین؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما عمل کردین

سلام عزیزم،دکتر نظری و پزشک هایی که ترکیه میرن ترکیه اکثرا بینی رو حالت نیمه خوکی در میارن.نوک بینی رو میبرن بالا.سوراخ های بینی از روبه رو دید میزنه.مال من دکتر نظری بود اوایل خوش برخورد بود ولی بعد عمل ظاهر بینی ام رو خراب کرد و چون ایراد گفته بودم چنان بی ادبی کرد انگار همون آدم قبلی نبود.اصلا به پیچ تبلیغاتی پزشک ها اعتماد نکنید.برید مطب گردی خیلی تحقیق‌ کنید

سلام عزیزم، شما پیش دکتر جلال قیاصی عمل کردی؟ اون آقای سجادی که میگی با همین دکتر هم کار میکنه ذاتا🤔

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

سلام عزیزم،دکتر نظری و پزشک هایی که ترکیه میرن ترکیه اکثرا بینی رو حالت نیمه خوکی در میارن.نوک بینی ...

والا شما که تو یه تایپک دیگه میگفتی که عمل نکردی و قصد عمل نداری ولی برادرت پیش نظری عمل کرده و انحرافی داشته

چه دشمنی با نظری داری که داری اینطوری به دروغ بدگویی میکنی؟

مشکل من با بدگوییت نیس مشکلم با دروغی هس تو هر تایپیک میگی

راستگو و نظرت رو بگو

وگرنه تو اون دنيا باید جوابگوی هرچند نفری باشی که بخاطر دروغ تو بینی‌اشون بد شده

والا شما که تو یه تایپک دیگه میگفتی که عمل نکردی و قصد عمل نداری ولی برادرت پیش نظری عمل کرده و انحر ...

والا من قبل عمل رفتم بینی های نظری رو دیدم پسندیم،واقعا طبیعی بودن.فقط یک نفر رو دیدم سربالا بودو خیلی خوشحال.حتما خودش سربالا خواسته بود.من هم از دکتر طبیعی خواسته بودم.ولی بعد عمل دیدم مال من سربالا شده.خیلی ناراحت شدم و اعصابم داغون هست.من هیچ دشمنی با پزشکم ندارم.و تو تاپیک ها چون اعصابم خورد بود هر دفعه یه چیزی نوشتم.ولی خدا هم خودش می دونه که عمدی نیست.ولی شما به حرف من گوش ندین.من از سربالا بودن بینیم ناراحتم.ولی به یک نفر نگاه نکنید با یک گل بهار نمیشه.

والا شما که تو یه تایپک دیگه میگفتی که عمل نکردی و قصد عمل نداری ولی برادرت پیش نظری عمل کرده و انحر ...

شما حق ندارین قضاوت کنین و به من بگین دشمن نظری هستم.من طبیعی خواستم ولی سربالا شد اون موقع نظری با من دشمن بود؟؟؟در حالی که نظری بینی خیلی ها رو طبق خواسته خودشون انجام داده

به مردم‌ میای میگی دروغگو.در حالی که خودت دروغگو هستی .کاش بدی عمل کنن.تو هم مثل من بد شانس باشی بینیت سربالا بشه کوتاه بشه.اون موقع حالتو می پرسم.این همه قضاوت بد نکن چه قدر ایمانت ضعیف هست