سلام دوستام خواستم تجروبمو در مورد چن تا دکتر برای عمل بینی تو تبریز بگم
من اولین اولویتم دکتر کلاهی بود رفتم از نزدیک کاراشونو دیدم خیلی عمل شده اونجا بود و شلوغ بود مطب شاید ۲۰ تا ، من از بین اون همه ادم حتی بینی یکی رو نپسندیدم چن همشون دراز و از نیم رخ هیییچ قوسی نداشتن انگار با خط کش کشیدی( حتی تو حالت طبیعی بینی هم باید قوس ملایم باشه)
دومین اولویتم دکتر نظری بود رفتم کاراشونو دیدم از نزدیک و ایشون فقط ایرادات تنفسی رو به نظرم خوب حل میکنه در مورد زیبایی زیاد دستکاری نمیکنه بینی رو و در کل من بازنپسندیدم چون بزرگ بودن بینی ها
بعد که دکتر لطفی و خورشیدی و نوجوان و زرین قلم و ذولقدری اینارو یه جا بگم زیاد وقت نگیره : اینا یکی از یکی بدتر. یعنی برای هر کدوم دوستایی دارم که رفتن و دیدم که خرابکاری کرده دکتر ،مخصوصا زرین قلم که قشنگ غیرقرینه درمیاره. لطفی هم کلا باز میکنه دوباره میبنده بینی رو انگار به زور اومده اتاق عمل ، نوجوان بدفرم دراورده بود بینی دوستمو نوکش شدید آویزون بود .
* این دکترایی که میگم شاید کار خوب هم داشته باشن ولی من اونایی که دیدمو میگم
و شدید ترین خرابکاری ها متعلق به دکتر عالی هست که با چرب زبونی دستیارش سجادی پول ویزیت هم زود میگیره ، نه آزمایشی چک میکنه دروستو حسابی نه سی تی اسکنو نگا میکنه کلا دکتر نیست همش تو اتاق عمل در حال خراب کردن بینی مردم، اکثر کاراش مشکل تنفسی دارن و کلی عمل ترمیم حاصل میشه برای بقیه دکترا ، اگه یه وقت هم پشیمون بشین برای عمل با عالی بیعانه رو میپیچونن و کلا پاسخگو نیستن ، یکی از دوستام که پیشش عمل کرده میگف حتی دکترو پیدا نکردم گچمو برداره مجبور شدم خودم تو حموم بردارم ، یکی ام میگف من نفر ۱۱ ام بودم واسه عمل دکتر گف دیگه چشام نمیببینه دیگه نمیتونم عمل کنم. یعنی فاجعه اسسس
خواستم بگم برید از نزدیک کارای دکترارو ببینید بعد قضاوت کنین تو اینستا عکسا همش ادیت شده و هیچ خرابکاری نمیذارن و کامنت منفی رو پاک میکنن.
من بعد از کلی تحقیق از کار دوتا دکتر خوشم اومد
یکی شبنم حاج علیپور ، البته زیاد عمل شده ندیدم یکی دوتا بود اونام خوب بودن، تعریفشو شنیدم ، اگه خواستید خودتون تحقیق کنین راجع به ایشون
و دیگری دکتر جلال قیاسی که چندین نمونه عمل شده دیدم همه رو پسندیدم و با ایشون وقت عمل دارم.
دوستان من قصدم تبلیغ دکترم نیست فقط تجروبمو که حاصل کلی زحمت و گشتن و هزینه است رو خواستم در اختیارتون قرار بدم.