2777
2789
عنوان

روشن شدن پوست بدن 😍😍😍

501 بازدید | 11 پست

دوستان واسه روشن شدن پوست بدن چیکار کنم پوستم اصلا یکدست نیس جای جوشم روی بازوهام دارم الان که چن شبه واسه ترکام از روغن زیتون استفاده میکنم ولی در کل یه چیزی میخوام که هم لکه هارو ببره هم روشن کنه قیمتش هم به صرفه باشه لطفا فقط چیزایی که خودتون نتیجه گرفتین رو بگین چون زیاد نمیتونم هزینه کنم با تشکر 

چراا میخواید‌پوستتون رو روشن کنید.هرچی هستیدو قبول کنید.من سفیدم‌ ولی شکمم‌تیره تره یکم..مثلا گندمیه..خب من باس خودمو ب ابواتیش بزنم ک سفید شه؟ بیخیاااال

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراا میخواید‌پوستتون رو روشن کنید.هرچی هستیدو قبول کنید.من سفیدم‌ ولی شکمم‌تیره تره یکم..مثلا گندمیه ...

من از رنگ پوستم راضیم و شکمم و زانوهام خیلی تیرس جای جوشم دارم وگرنه رنگ پوستمو دوس دارم

اره کلا روغن زیتون و کرچک واسه ترک عالیهههههه

یعنی کلن پاک میکنه؟؟؟ 

خداکنه خسته شدممم😥

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹
یعنی کلن پاک میکنه؟؟؟  خداکنه خسته شدممم😥

اره من دوستم حامله بود همیشه روغن زیتون میزد که ترک نخوره باورت نمیشه شکمم یه ترکم نداره در کل اون هر موقع از حموم میاد بیرون بدنشو با روغن بچه یا زیتون چرب میکنه بدنش یه دونه خطم نداره منم چن روزی واسه ترکام از کرچک استفاده کردم خیلی خوب بود 

ببین فقط نوره استفاده کن!

عاااااالیه!

من تقریبا یه ساله دارم به پیشنهاد یکی از این خانم های نی‌نی سایت از نوره استفاده میکنم و برای من فوق العاده بوده!

منم دقیقا همینطوری بودم سفید بودم ولی آرنج ها و و زانو و شکم و یکم از کمرم و بیکینیم تیره بود

الان یکساله که از نوره استفاده میکنم و اینا هم تاثیراتش بوده:

کل تیرگی های بدنم رفته و کامل یکدست پوستم صاف و سفییید و شفاف شده،

پوست بدنم دیگه جوش نمیزنه،

یکم پاهام لک داشت ، تمامش رفته و کامل پوستم یکدست سفید و یکرنگ شده،

خلق و خوم رو بهتر کرده،

و موهای بدنم انقدری نازک شدن که دوماه یا سه ماه یکبار در میان..

عاااالیه نوره پوستم شده عین پوست بچه ها نرم و یکدست و سفید...

من تا یکسال هر هفته استفاده کردم..