2777
2789
اوکی فرض کن دادم ۳۰۰ ۴۰۰ اومد دستم بعدش چی؟ با این پول چکا کنم 🤔

با این پول یا میتونی خانه بازی راه بندازی

یا بری دوره ارایشگری ببینی مث کاشت ناخن صندلی اجاره کنی

یا یه سالن کوچک اپیلاسیون یا کاشت ناخن راه بندازی

باشگاهم خودت باید مربی حرفه ای باشی کارت داشته باشی زمانبره وسیله هاش گرونه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این پول یا میتونی خانه بازی راه بندازی یا بری دوره ارایشگری ببینی مث کاشت ناخن صندلی اجاره کنی ...

خانه بازی و این داستانا هم واقا با ۳۰۰ ۴۰۰ نمیشه خداییش بعد من اصلا نمیخوام خودم کار کنم مثلا حالا دبیرستان ک تموم شد ولی دبیرستان ما غیرانتفاعی بود از هرکی ۸۰ میگرفت خود مدیرش سپرده دست یکی خودش رفته خارج فقط سودشو میبره میخوام ی کار اینجوری باشه که خودم دخیل نباشم و اینکه باشگاه بخوای راه بندازی مربی و این داستانا استخدام میکنی خب نیاز نیس کاره ای باشه ک بعد هزینه وسایلش فک نکنم بیشتر از ۵۰۰ شه درامدش ملاکه 

رستورانم چیز خوبیه

خوبه خودتم دست ب سیا سفید نمیزنی  فقط پولارو جمع میکنی تهران کلا قیمتاش بالاتر از همه جاس خو ...

حالا فوقش میرم کرج باید ی برنامه درست بریزم بیینم چ خاکی تو سرم باید کنم😂