سس زیر مواد پیتزا؛ نمک ن ق چ رب ن ق غ سس کچاپ یک ق غ سر صاف روغن مایع ن ق غ سرکه بالزامیک اگه نبود سرکه سیب ن ق غ فلفل سیاه سه بار درشت اوریگانو یا اویشن شیرازی ۳ ق چ یا ( نصفش توو مواد اصلی نصفش اینجا) پود موسیر سه بار درشت
من تقریبا روی همه چی سرکه بالزامیک و گاهی سرکه سیب میریزم ولی فکر نمیکنم پختنش با پیتزا ایده جالبی باشه. یعنی بیرون میریزن؟ پس چطور تا حالا بوشو حس نکردم؟
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.