2777
2789

۷ هفتمه هنوز سونو قلب نرفتم ولی استرس و نگرانی داره پیرم میکنه 

که نکنه قلبش نتپه نکنه پوچ باشه نکنه ناقص باشه نکنه دست و پاش مشکل داشته باشه نکنه نابینا بدنیا بیاد 

خدا این بچه رو بعد دو سال بهم داد انقد اسیر دکترا بودم 

همش میگم نکنه بزور از خدا خواستمش و قسمتم نبوده خدا کاری کنه بفهمم نباید بزورمیخواستم😔

توروخدا دعا کنین بچم سالم باشه خدا با بچم امتحانم نکنه❤️

انشالله سالم و سلامت و توپولی بغل بگیریم حال خودتم خوب باشه

برای منم دعا کن لطفا این ماه خبر خوب و بشنوم 

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من گفتن ۸ هفته بیا ۷ هفته رفتم سونو داخلی کردن قلب رو دیدن بنظرم شما هم زود برو حتما تشکیل شده اصلا فکر منفی نداشته باش 

یادته تو تاپیک قبلت گفتم حسی ندارم کلی نگران بودم الان راحت شدم برو داخلی کن خیالت راحت میشه از قلبش انشالله که سالمه ❤️

انشالله سالم و سلامت و توپولی بغل بگیریم حال خودتم خوب باشه برای منم دعا کن لطفا این ماه خبر خوب و ...

انشالله عزیزم

انشالله توام خبر خوبی که منتظرشی و بشنوی و دلت شاد بشه😍❤️

عزیزم من گفتن ۸ هفته بیا ۷ هفته رفتم سونو داخلی کردن قلب رو دیدن بنظرم شما هم زود برو حتما تشکیل شده ...

خداروشکر عزیزم انشالله سالم بغلش کنی

سونو واژینال رفتی؟

من دکترم گفت تا دو هفته بعد ازمایشی که دادم صبر کنم بعد برم دیروز دو هفته شد ولی همه میگن وایسا هشت هفته برو خیالت یبارکی راحت شه اگه بری یهو قلبش تشکیل نشده باشه نگرانیت چند برابر میشه .منم گفتم ده روز دیگه که هشت هفتم تموم میشه برم

خداروشکر عزیزم انشالله سالم بغلش کنی سونو واژینال رفتی؟ من دکترم گفت تا دو هفته بعد ازمایشی که داد ...

مرسی همچنین عزیزم ♥️

اره شکمی ندید با واژینال چک کرد 

من چون بارداری قبلیم ۵ هفته قلب تشکیل شده بود برا اینم مطمئن بودم تشکیل شده رفتم بنظرم شما هم برو تشکیل شده حتما نگران نباش اصلا 

مرسی همچنین عزیزم ♥️ اره شکمی ندید با واژینال چک کرد  من چون بارداری قبلیم ۵ هفته قلب تشکیل ش ...

میترسم برم تشکیل نشده باشه بدتر سکته کنم میگم یه هفته هم بگذره هشت هفتم تموم شه برم

سلام عزیزم من تایپیک شمارو ذخیره کردم واسم جالبه ببینم نتیجه چی میشه، خوشحال میشم اطلاع بدیی♥

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی )