2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چیه اصلا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چی چیه اصلا

سابلیمینال چیست؟

سابلیمینال ها فایل های صوتی، تصویری و محرک هایی هستند که مانند هیبنوتیزم بر روی انسان اثر میگذارند. سابلیمینال ها محرک هایی هستند که روی عملکرد جسمی و ذهنی بدن برنامه ریزی کرده و تاثیر ناخوداگاه میگذارند.

برخی از افراد سابلیمینال را راهی برای کنترل ذهن دیگران میدانند و بر این باور اند که کاره غیر انسانی است و باید با افرادی که از تکنیک های سابلیمینال استفاده میکنند برخورد شود.

زیرا آنها معتقد هستند این کار باعث میشود تا فرد بدون اینکه بداند و یا متوجه شود کنترل ذهن خود را از دست بدهد.

اما برخی دیگر موضع مثبت و معقول تری نسبت به سابلیمینال مسیج و کاربردهای آن دارند.

آن ها اعتقاد دارند استفاده از تکنیک های سابلیمینال برای درمان و توسعه باورهای مثبت افراد، بسیار کارآمد است. پیام های سابلیمینال این کار را با تلقینات مثبت و اثر گذاری بر روی ضمیر ناخودآگاه انجام می دهند.

پیام های سابلیمینال مسیج

حواس پنجگانه انسال همواره و به صورت دائم در حال ارسال اطلاعات جدید و مهم به مغز انسان است. اما این تنها راه برای رسیدن اطلاعات به مغز انسان نیست! روش دیگری که مغز اطلاعات را دریافت می کند، دریافت اطلاعات از ضمیر ناخودآگاه است.

این کار و دریافت اطلاعات توسط ضمیر ناخودآگاه به وسیله پیام های پنهان یا همان پیام های سابلیمینال انجام می شود.

@subliminal_jv

#سابلیمینال_چیست

یکدانه کنکوری هستم✋️