2777
2789
عنوان

سایز کفشتون چنده؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 217 پست
ای جان میدونستی روت کراشم؟😂😂😂 اها خوب دکتر اینا رفتی؟

😂😂

نه فعلا نمیتونم برم

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
راه داریا  ورزش کن  هرکی میگه بعد پریودی نمیشه چرت میگتا ۱۸ میتونی

همرو دارم انجام میدم ی ماهه فعلا هیچی والیبال میرم ورزش افزایش قد میکنم و غیره

6 ساعت بود عضو شده بودم تعلیق شدم😸😸 کاربری دوم🥺😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی در حسرت ۶ سانت قد ۱۵ سالمه

قدت چنده؟

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
منم همش همینم 39 باکفی میپوشم

من کتوتیا رو چون جا وا میکنن ۳۸ میگیرم صندل و دمپایی ۳۸ چون راحته

۳۹ رو برا کفش مجلسیا میگیرم چون با ۳۸ اذیتم

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
😂😂 نه فعلا نمیتونم برم

اها

بیخیال بابا ذهنتو درگیرش نکن فری ژون😁

حالا به سنتم بستگی داره یا رشدت 

حالا خوده من کف پام صافه دهنم سرویس میشه میخام کفش بخرم قشنگ درکت میکنم الان همه دخترای همسن من 160 من مونده کوتاه اصا خیلی رو مخمه ولی به یه ورمه نمیدونم چرا😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

۱۶۴

۳۹

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂