2777
2789
عنوان

کسی بوده hpvرو درمان کرده باشه

103 بازدید | 13 پست

بچه ها حالم خیلی بده تایپ6و31و دارم دکتر امروز گفت کلپوسکپی باید انجام بدی قرار شد شنبه ببینم بافت سرطانی دارم یا نه😭 کسی تجربه داشته ؟

هییییی روزگار دردام توسرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوري درگيرش شدين؟ متاهل هستي و بچه داري؟

بله نمیدونم من لیزر ی مدتی آرایشگاه زنونه رفتم نمیدونم از اونه یا نه عفونت داشتم پاپ اسمیر نوشت فهمیدن دارم

عزيزم همين جوري پاپ اسمير دادي يا اينكه علامت خاصي داشتي كه مجبور شديدبري دكتر و برات پاپ اسمير بنويسه، نگران نباش حالا داشتن فلان تايپ دليل بر درگيري نيست كه! مثلا ما در خانواده مون سرطان ارثي سينه و تخمدان رو داريم ازمايش ژنتيك داديم و اين ژن معيوب در بدن همه مون هست ولي به قول دكتر ژنتيك مثلا از ده نفر خانم در فاميلتون ممكنه ٥ تاش درگير بشه و اون ژن در بقيه راكد و بدون ضرر بمونه. نهايتش اينه كه هر سال به غربالگري ميكني  و ازمايشي چيزي ميدي، مثل ما كه هر سال ماموگرافي و ام ار اي اينا ميكنيم

عزيزم همين جوري پاپ اسمير دادي يا اينكه علامت خاصي داشتي كه مجبور شديدبري دكتر و برات پاپ اسمي ...

ی مدت عفونت داشتم و پریودی هام خیلی کم بود و ترشح غیر عادی نمیدونم حال روحیم اصلا اکی نیست خصوصا امروز ک دکتر با برخورد بد گفت تایپ پرخطرو داری

ی مدت عفونت داشتم و پریودی هام خیلی کم بود و ترشح غیر عادی نمیدونم حال روحیم اصلا اکی نیست خصوصا امر ...

ولش كن، پر خطر بودن دليل بر درگيري نيست، فقط حواست بايد جمع باشه همين. به موقع غربالگريهاي لازم رو انجام بدين