2777
2789

خانوما میشه میاین کسی هست مشکل هورمونی داشته باشه و خوب شده باشه 

من مشکل هورمونی دارم باعث شده موی زائد داشته باشم

هیچ مشکلیم نداریم ژنتیکیه

نزدیک دو سال لیزر میرم مدام نمیگم خوب نشده کلی باید برم تا موها در نیاد خسته شدم ۲۴ جلسه شده کلی پول هزینه کردم یه ماه نرم دوباره در میاد

میخوام بدونم ایا مشکل هورمونی درمان داره 

چه راهیی داره باید تا ابد دارو خورد تا لیزر جواب بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پشمالو بودن بخاطر هورمونه؟ژنی نیست؟

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
ازمایش دادی مشکل هورمونی داری  موهای صورتت چطور بود قبلا

ازمایش هورمونی دادم دکتر دید هیچی نگفت سونو هم گفت تنبلی داری موهای صورتم خیلی زیاد بود ارثی مشکی بودن ولی اونقدرا ضخیم نبود الان گونه هامو چونم ریش در اورده دیگ خیر نبینن به خاطر پول چ بلایی سرم اومد خیلینارااااحتم

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
ازمایش دادی مشکل هورمونی داری  موهای صورتت چطور بود قبلا

اره دو ماه قبل عید آزمایش دادم تیروئیدم نرماله ولی باید قرص بخورم

پرولاکتینم یکم بالا بود برام قرص تجویز کرد ولی فقط یه ماه خوردم

دیگ فعلا آمایش ندادم

موهای صورتم زیاد نیستن اما بدنم پوشیده از موعه😩