2777
2789

مهربونا من هشت هفته و پنج روزه باردارم.

میتونم مسافرت 4 ساعته برم.؟

از کجا میشه فهمید بارداریم پر خطره یا نه؟

زیاد بایستم کمرم درد میگیره البته بگم چند روزپیش رفتم جایی و ماشین خیلی بالا پایین شد الان بهتره کمرم اما هنوز یه کوچولو زیاد بایستم درد میگیره 

چکار کنم.سفر رو دوست دارم برم اما نمیدونم بده یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لکه بینی و ... هم نداشتم خداروشکر

بهتره نری عزیزم، منم تازه سقط کردم نمیدونم چرا ایست قلبی کرد فقط دوباره رفتم خونه مادرم که دوساعت فاصله داشت ماشین خیلی بالا و پایین شد. شاید بخاطراون شد

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
بهتره نری عزیزم، منم تازه سقط کردم نمیدونم چرا ایست قلبی کرد فقط دوباره رفتم خونه مادرم که دوساعت فا ...

منم الان استرس گرفتم چند روز پیش بالا پایین میشد 

از کجا بفهمم خوبه؟😭

ای وای  ببخشید ازکجا فهمیدی عزیزم‌؟ لکه بینی داشتی

ن اصلا لکه بینی هم نداشتم رفتم که برام سونو ان تی بننویسه گفت صربان قلب نداره، چندروز بیمارستان بود اینقدردرد کشیدم تا سقط شد

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
ن اصلا لکه بینی هم نداشتم رفتم که برام سونو ان تی بننویسه گفت صربان قلب نداره، چندروز بیمارستان بود ...

ناراحت شدم عزیزم 

ان شاءاللّٰه هر چه زودتر خدا یه تو دلی بهت بده و صحیح و سالم بغل بگیریش❤️

تجربه دارید خودتون عزیزم توی این هفته ها مسافرت رو؟

بله عزیزم چندهفته پیش رفتم

لزدکترمم سوال کردم گفتن اگرحالت خوب میتونی مسافت کوتاه بری فقط همین نگه داشتن ماشین وراه رفتن و..مهم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ناراحت شدم عزیزم  ان شاءاللّٰه هر چه زودتر خدا یه تو دلی بهت بده و صحیح و سالم بغل بگیریش❤️

ممنون عزیزم استرس نداشته باشه اگه خدا بخواد هیچی نمیشه، فقط احتیاط کن، این روزها خیلی ناراحتم واسه منم دعاکن🤍

بله عزیزم چندهفته پیش رفتم لزدکترمم سوال کردم گفتن اگرحالت خوب میتونی مسافت کوتاه بری فقط همین نگه ...

والا راستش عزیزم الان نگران شدم اون چند روز پیش ماشین زیاد بالا پایین شد هیچیم نشده باشه😔😔

بعضیام میگن علائمی نداشتن و جنین قلبش نزده.

من از دکتر دورم نمیدونم چکار کنم

این چندروزم تعطیل